Porsche 911 Martini Racing Edition εν όψει Le Mans

Porsche 911 Martini Racing Edition εν όψει Le Mans

Αφού η Porsche επιστρέφει φέτος στο Le Mans είπε να το γιορτάσει με μια έκδοση της 911 Carrera S στα χρώματα της Martini Racing.

Τα χρώματα της Martini Racing, μετά την 918 Spyder με το Weissach Package, κάνουν την εμφάνισή τους και στην 911 Carrera S. Μόλις 80 αντίτυπα της ειδικής έκδοσης Martini Racing Edition θα παραχθούν, σε λευκό ή μαύρο χρώμα.

Η Porsche 911 Martini Racing Edition είναι εξοπλισμένη με το Aerokit Cup που περιλαμβάνει εμπρός σπόιλερ και σταθερή πίσω αεροτομή. Οι χαρακτηριστικές ρίγες της Martini Racing ξεκινάνε από το εμπρός καπό και περνάνε από την οροφή της πριν καταλήξουν στην πίσω αεροτομή, ενώ αντίστοιχες υπάρχουν και στο πλάι του αυτοκινήτου.

Στο εσωτερικό, το λογότυπο Martini Racing Edition υπάρχει στο ταμπλό και στα μαρσπιέ. Το πακέτο Sport Chrono, το σπορ τιμόνι, τα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα, το σύστημα infotainment και πλοήγησης PCM και το ηχοσύστημα της Bose θα ανήκουν στον βασικό εξοπλισμό καθεμιάς από τις 80 911 Martini Racing Edition που πρόκειται να κατασκευαστούν.



Καμία αλλαγή δεν υπάρχει στα μηχανικά μέρη της Porsche 911 Carrera S Martini Racing Edition. Ο επίπεδος 6κύλινδρος των 3,8 lt αποδίδει 400 PS και αφού η Porsche δεν αναφέρει κάτι πιο συγκεκριμένο υποθέτουμε ότι θα συνδυάζεται και με το βασικό χειροκίνητο 7άρι και με το ημιαυτόματο διπλού συμπλέκτη PDK.

Οι πωλήσεις της Porsche 911 Carrera S Martini Racing Edition ξεκινάνε μέσα στον Ιούνιο σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές αγορές, στις οποίες περιλαμβάνεται η κυπριακή αλλά όχι και η ελληνική. Από τον ερχόμενο Αύγουστο θα διατίθεται στην Κίνα και από τον Οκτώβριο στην ιαπωνία και τη Ν. Αμερική. Αλλά με την παραγωγή της να περιορίζεται σε μόλις 80 αυτοκίνητα εύλογα αναρωτιέται κανείς αν έχει νόημα αυτό το πλάνο ή αν θα ξεπουλήσει μέσα στην 1η εβδομάδα.



[Πηγή: Porsche]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube