Porsche 911 Belgian Legend Edition προς τιμήν του Jacky Ickx [video]

Porsche 911 Belgian Legend Edition προς τιμήν του Jacky Ickx [video]

Ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής για έναν από τους σημαντικότερους οδηγούς αγώνων.

Η Porsche παρουσίασε την ειδική έκδοση "Belgian Legend" της 992 για να τιμήσει τον Jacky Ickx, ένα ζωντανό θρύλο στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού με πολυάριθμες νίκες στο βιογραφικό του (συμπεριλαμβανομένων έξι πρώτων θέσεων στο Le Mans).

Η έκδοση βασίζεται στην 911 Carrera 4S όμως ξεχωρίζει χάρη στη μοναδική εξωτερική απόχρωση X Blue που είναι εμπνευσμένη από το κράνος του Ickx, και το έμβλημα με τη βέλγικη σημαία δίπλα στην υπογραφή του οδηγού στο μεσαίο κολωνάκι. Η ίδια απόχρωση έχει χρησιμοποιηθεί και στις ζάντες 20" και 21", σε συνδυασμό με πινελιές σε λευκό χρώμα.

Porsche

Στο εσωτερικό βρίσκουμε δερμάτινες επενδύσεις σε μαύρη απόχρωση, και χειροποίητες ραφές Pebble Grey σε σχήμα X στο ταμπλό, τα σπορ καθίσματα, τις πόρτες και το πίσω μέρος της καμπίνας. Στο κεντρικό υποβραχιόνιο δεσπόζεδι το αυτόγραφο του Jacky Ickx και το έμβλημα Belgian Legend Edition που συναντάμε επίσης στα πατήματα των μαρσπιέ.

Το μοντέλο θα παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό 75 μονάδων (όσα και τα χρόνια του Jacques Bernard Ickx, ενώ θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμο στην πατρίδα του, το Βέλγιο.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube