Πλησιάζει στην παραγωγή το pick-up της Mercedes-Benz [video]

Πλησιάζει στην παραγωγή το pick-up της Mercedes-Benz [video]

Το κατασκοπευτικό video μας δείχνει ότι η εξέλιξη του αυτοκινήτου δεν απέχει και πολύ από το τελικό της στάδιο.

Το νέο μοντέλο θα συνδυάσει τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα και την premium εικόνα όπως ποτέ μέχρι σήμερα στα pick-up.

Ο κατασκοπευτικός φακός το συνέλαβε επί γερμανικού εδάφους να προχωράει τις δοκιμές εξέλιξης, ωστόσο πλήρως καμουφλαρισμένο. Ακόμα κι έτσι πάντως, η προσεκτική παρατήρησή του φανερώνει τη συγγένεια με το Nissan Navara NP300, το οποίο άλλωστε θα αποτελέσει τη βάση και για το επερχόμενο Renault Alaskan.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Test drive: Nissan Navara NP300 Double Cab 160 PS

Η πίσω ανάρτηση με ελατήρια αντί για φύλλα σούστας υπόσχονται άνεση και ποιότητα κύλισης που θα συμβαδίζει απόλυτα με την εικόνα του αστεριού, ενώ τα περισσότερα από τα μηχανικά μέρη αναμένονται κοινά με του Nissan.

Για τους κινητήρες πάντως, δεν υπάρχει ακόμα καμία πληροφόρηση και δεν αποκλείεται η Mercedes-Benz να μη χρησιμοποιήσει τον 2.3 dCi της Renault-Nissan. Ενδεχομένως να προτιμήσει τον νέο δικό της 2λιτρο ή ακόμα και τον 3λιτρο V6 για τις πιο δυνατές εκδόσεις.

Με δεδομένο ότι η GLT –όπως όλα δείχνουν ότι θα ονομάζεται το νέο μοντέλο- θα διατεθεί με μεγάλες προσδοκίες και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, δεν είναι καθόλου απίθανο να παρουσιαστεί επισήμως και στο προσεχές Σαλόνι του Ντιτρόιτ τον Ιανουάριο, σημαντικά νωρίτερα από ό,τι προέβλεπε το αρχικό πλάνο.

[Πηγή: www.autoevolution.com]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube