Το pick-up της Hyundai είναι πραγματικότητα

Το pick-up της Hyundai είναι πραγματικότητα

Διέρρευσε φωτογραφία με το «γυμνό» του αμάξωμα στις εγκαταστάσεις της εταιρείας. 

Όπως είχαμε γράψει από το 2018,  Hyundai θα λανσάρει ένα pick-up με βάση το πρωτότυπο Santa Cruz του 2015 «το συντομότερο δυνατόν», με την αντίστοιχη έκδοση Kia να αναμένεται με μικρή διαφορά από το πρώτο.

Το κορεατικό γκρουπ θέλει να εισέλθει στην αγορά των «φορτηγών», η οποία είναι ιδιαίτερα προσοδοφόρα και σημαντική σε μερίδιο για τις ΗΠΑ. Αλλά άλλες προτεραιότητες και η ολοένα και μεγαλύτερη επικέντρωση στην ηλεκτροκίνηση καθυστέρησαν τα σχέδιά του. Διεθνείς αναλυτές επισημαίνουν ότι η κορεατική αυτοκινητοβιομηχανία άργησε χαρακτηριστικά να μπει στο χορό με πλήρη γκάμα SUV/crossover και στα pick-up, πιθανώς λόγω του τρόπου με τον οποίο η εταιρεία συστάθηκε στο παρελθόν. 

hyundai

Τώρα αποκαλύπτεται ότι οι εργασίες για την υλοποίησή του προχωρούν πυρετωδώς, καθώς αποκαλύφθηκε το «γυμνό» αμάξωμά του στο εργοστάσιο της κορεατικής φίρμας στην Alabama των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

η Hyundai θα επικεντρωθεί στην αμερικανική αγορά των «κόμπακτ» pick-up που κυριαρχείται από μοντέλα όπως το Ford Ranger και το Toyota Tacoma ή, αντίθετα, σκοπεύει να βρεθεί απέναντι στο εξαιρετικά επιτυχημένο Ford F-150, στην κατηγορία full-size. Ένα «φορτηγό» στην πρώτη κατηγορία θα του παρείχε πάντως ευρύτερη αποδοχή στην παγκόσμια αγορά.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube