Opel: Έτοιμο για εμπορικό λανσάρισμα το Corsa GSi

Opel: Έτοιμο για εμπορικό λανσάρισμα το Corsa GSi

Το Corsa ακολουθεί τα χνάρια του δυναμικού Insignia GSi και εφοδιάζεται με τον 1.4 Turbo 150 ίππων.

Μετά το Insignia GSi, επόμενο στη σειρά είναι το νέο Opel Corsa GSi που αναμένεται στο τέλος του καλοκαιριού.

Η νέα έκδοση χρησιμοποιεί τον 1.4 Turbo με απόδοση 150 ίππων και 22,4 kgm ροπή και συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων πυκνής κλιμάκωσης. Επιπλέον, σύμφωνα με τον κατασκευαστή η μέση κατανάλωση κυμαίνεται μεταξύ 6,2-6,3 lt/100 km (εκπομπές CO2 g/km 147-143 προδιαγραφών Euro 6d-TEMP).

Οι επιδόσεις που ανακοινώνει το εργοστάσιο κάνουν λόγο για επιτάχυνση 0-100 km/h σε 8,9” και τελική ταχύτητα 207 km/h. Ακόμα, η νέα έκδοση επιδόσεων του Corsa επιταχύνει από τα 80 km/h στα 120 km/h με πέμπτη σχέση στο κιβώτιο σε 9,9”.

Opel Corsa GSi Rear View

Το Corsa GSi χρησιμοποιεί τις σπορ ρυθμίσεις του OPC στην ανάρτηση και πατά σε τροχούς 18” με σπορ ελαστικά διάστασης 215/40 R18. Αναβαθμισμένο είναι και το σύστημα των φρένων με κόκκινες δαγκάνες.

Αισθητικά, το νέο Corsa GSi διαθέτει το αεροδυναμικό κιτ των εκδόσεων OPC με διαφοροποιημένους προφυλακτήρες, εντονότερα μαρσπιέ και πίσω αεροτομή. Την εικόνα συμπληρώνει η χρωμιωμένη οβάλ απόληξη της εξάτμισης. Τέλος, στο εσωτερικό συναντάμε μπάκετ καθίσματα της Recaro, σπορ τιμόνι με δερμάτινη επένδυση και αλουμινένια πεντάλ.

Opel Corsa GSi Front View

[Πηγή: Opel]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube