Οι τελευταίες δοκιμές της νέας Porsche 911 GT3 RS [video]

Οι τελευταίες δοκιμές της νέας Porsche 911 GT3 RS [video]

Η νέα Porsche 911 GT3 RS εντοπίστηκε να γράφει χιλιόμετρα στην Πράσινη Κόλαση, λίγες μέρες πριν την προγραμματισμένη παρουσίαση της, στις 17 Αυγούστου.

​​​​Porsche 911 GT3 RS

Είναι γνωστό ότι η γερμανική φίρμα ανήκει στο κλαμπ των κατασκευαστών που περνάνε κάθε χρόνο ατελείωτες ώρες εξέλιξης στην Πράσινη Κόλαση. Αυτή τη φορά ο φακός απαθανάτισε τη νέα Porsche 911 GT3 RS να γυρνάει σε γρήγορους ρυθμούς στο Nürburgring, λίγες μέρες πριν το ντεμπούτο της στις 17 Αυγούστου.

Παρόλο που το μοντέλο δεν έχει παρουσιαστεί επίσημα ακόμα, ο Γερμανός κατασκευαστής επέλεξε να μην καμουφλάρει το μοντέλο. Όπως είναι φυσικό, η σκληροπυρηνική GT3 RS ξεχωρίζει από την μεγάλη αεροτομή στο πίσω μέρος αλλά και από τον εκκωφαντικό ήχο που παράγει ο 4λιτρος ατμοσφαιρικός flat 6 κινητήρας της.

​​​​Porsche 911 GT3 RS

Συγκριτικά με την GT3, ήδη μπορούμε να διακρίνουμε περισσότερα αεροδυναμικά βοηθήματα, όπως οι αεραγωγοί στο καπό και στους θόλους των τροχών.

Η ισχύς της αναμένεται να ξεπεράσει τα 520 PS ενώ το μοτέρ της θα στροφάρει πάνω από τις 9.000 rpm. Θα έχουμε να κάνουμε δηλαδή με την απόλυτη έκδοση της 911 για την πίστα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube