Οι πρώτες teaser εικόνες της σύγχρονης Lamborghini Countach

Οι πρώτες teaser εικόνες της σύγχρονης Lamborghini Countach

Η εταιρεία δημοσίευσε τρεις εικόνες από την αναβίωση του θρυλικού μοντέλου στα social media.

Πριν από λίγες ημέρες η Lamborghini επιβεβαίωσε πως μέσα στη χρονιά θα αναβιώσει το θρυλικό όνομα Countach, με ένα supercar που θα χρησιμοποιεί τον V12 της Sián.

Και τώρα φρόντισε να δημοσιεύσει τρεις teaser εικόνες από το νέο της μοντέλο, οι οποίες δίνουν πολύ λίγες αλλά ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την αισθητική του.

Lamborghini Countach 2021

Η πρώτη που είναι και η πιο σημαντική έχει να κάνει με το αιχμηρό ρύγχος του αυτοκινήτου, το οποίο τέμνει μια μαύρη λωρίδα ανάμεσα στο εμπρός καπό και τον προφυλακτήρα. Είναι ένα στοιχείο που κάνει σαφή αναφορά στο αντίστοιχο σημείο της έκδοσης LP400 του κλασικού μοντέλου, ενώ ο λογότυπος Countach βρίσκεται στην δεξιά πλευρά αυτής της λωρίδας.

Η δεύτερη εικόνα δείχνει την τάπα της βενζίνης καθώς και τις εισαγωγές αέρα του κινητήρα οι οποίες και πάλι έχουν κοινή λογική με της κλασικής Countach, ενώ η Τρίτη δείχνει τον κινητήρα μέσα από το κάλυμμά του, μαζί με τα κλασικά πλέον χιαστί δεσίματα του πλαισίου.

Lamborghini Countach 2021

Δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί πότε θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του μοντέλου, ωστόσο με βάση τη λογική δεν πρέπει να είναι καθόλου μακριά.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube