Οι πρώτες φωτογραφίες από το ανανεωμένο FIAT 500X

Οι πρώτες φωτογραφίες από το ανανεωμένο FIAT 500X

Θα εξοπλίζεται και με τον νέο τρικύλινδρο χιλιάρη κινητήρα των 120 ίππων.

Το ανανεωμένο FIAT 500X δεν έχει ακόμη παρουσιαστεί επίσημα (είναι θέμα ημερών), αλλά οι πρώτες φωτογραφίες κάνουν ήδη την εμφάνισή τους με το φακό να συλλαμβάνει το αυτοκίνητο σε κάποιες περιοχές των Άλπεων όπου κάνει κάποιες τελευταίες δοκιμαστικές διαδρομές.

Θεωρώντας πως η συνταγή είναι ήδη επιτυχημένη, οι επεμβάσεις που έχουν γίνει είναι σχετικά μικρές με τις φωτογραφίες να αποκαλύπτουν νέα φωτιστικά σώματα που παραπέμπουν σε εκείνα του κλασικού 500, αλλά και λυχνίες LED που θυμίζουν 124 Spider.

500χ

Αλλαγές έχουμε και στη σχεδίαση του εμπρός προφυλακτήρα και παρά το γεγονός ότι οι φωτογραφίες δεν είναι αποκαλυπτικές θεωρείται βέβαιο πως και στο εσωτερικό θα υπάρξουν πινελιές ανανέωσης.

Ωστόσο, οι σημαντικότερες αλλαγές είναι βέβαιο ότι θα κρύβονται κάτω από το καπό, όπου θα υπάρξουν και νέοι κινητήρες όπως αυτοί που συναντάμε στο «εξάδελφο» Jeep Renegade. Ετσι, στο 500Χ είναι βέβαιο πως θα βρούμε έκδοση με τον νέο 3κύλινδο 1.000άρη κινητήρα των 120 ίππων και βέβαια τους 4κύλινδρους 1,3 lt με τους 150 και τους 180 ίππους. Η επιλογή του 3κύλινδρου κινητήρα φέρνει το 500Χ πιο κοντά στo νέo πρότυπo εκπομπής ρύπων WLTP που είναι και πιο ρεαλιστικό.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube