Oι πρώτες φωτογραφίες του νέου Hyundai Santa Fe στο δρόμο

Oι πρώτες φωτογραφίες του νέου Hyundai Santa Fe στο δρόμο

To νέο και ριζικά αλλαγμένο Hyundai Santa Fe εντοπίστηκε για πρώτη φορά στο δρόμο πριν από το επίσημο ντεμπούτο του που θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο.

Hyundai Santa Fe

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του, το νέο Hyundai Santa Fe εντοπίστηκε σταθμευμένο σε κάποιο πάρκινγκ της Νότιας Κορέας, δίνοντας μας μια καλύτερη γεύση από τη νέα και ριζοσπαστική σχεδίαση του.

Πιθανότατα το αυτοκίνητο που απαθανατίστηκε ανήκει σε κάποια βασική έκδοση του μοντέλου καθώς σε σχέση με το αυτοκίνητο που πρωταγωνίστησε στις πρώτες επίσημες φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η Hyundai, η απόληξη της εξάτμισης δείχνει μικρότερη και οι ζάντες έχουν διαφορετική σχεδίαση.

Όπως και να έχει η σχεδιαστική προσέγγισή του παραμένει αντισυμβατική, μένοντας μακριά από καμπύλες, υιοθετώντας αναλογίες ενός πιο παραδοσιακού SUV.

 

Ο κατασκευαστής δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου, μας έχει πληροφορήσει ωστόσο ότι το μεταξόνιο είναι μεγαλύτερο σε σχέση με τον προκάτοχό του, προσφέροντας έτσι ακόμα μεγαλύτερους χώρους στην καμπίνα.

Θυμίζουμε ότι το εσωτερικό συναντάμε μια κυρτή οθόνη που αποτελείται από το infotainment και τον ψηφιακό πίνακα οργάνων με διαγώνιο 12,3". Κάτω από αυτήν, το Santa Fe έχει διατηρήσει φυσικά κουμπιά για διάφορες λειτουργίες όπως ο κλιματισμός και έχει θέσεις για ασύρματη φόρτιση δύο συσκευών.

Hyundai Santa Fe

Για αναλυτικές πληροφορίες γύρω από το νέο Santa Fe θα πρέπει να κάνουμε υπομονή για το επίσημο ντεμπούτο του που θα πραγματοποιηθεί στο κανάλι της Hyundai στο YouTube τον Αύγουστο.

Πηγή: shorts_car

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube