O Ηoracio Pagani σχεδιάζει το διάδοχο της Hyuara [video]

O Ηoracio Pagani σχεδιάζει το διάδοχο της Hyuara [video]

Με τον Horacio Pagani να σχεδιάζει το διάδοχο της Hyuara, ο Ιταλός κατασκευαστής μας προετοιμάζει για την αποκάλυψη του νέου μοντέλου του στις 12 Σεπτεμβρίου.

Pagani C10

H Pagani θα αποκαλύψει το νέο της σούπερκαρ με κωδική ονομασία C10 στο Μιλάνο στις 12 Σεπτεμβρίου. Και για να μας προετοιμάσει για τον ερχομό του διαδόχου της Hyuara, δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο ο Ηoracio Pagani σχεδιάζει ένα σκίτσο του μοντέλου.

Τα πρώτα σχέδια του νέου μοντέλου έκαναν την εμφάνιση τους το 2017. Από το καμουφλαρισμένο πρωτότυπο εξέλιξης που εντοπίστηκε να δοκιμάζεται στους ιταλικούς δρόμους, το νέο ιταλικό σούπερκαρ φαίνεται να διατηρεί σε μεγάλο βαθμό τη σχεδιαστική γλώσσα της Huayra.

Στην καρδιά του C10 θα χτυπάει μια νέα έκδοση του 6λιτρου V12 της Mercedes-AMG, με αυξημένη ισχύ συγκριτικά με την Huayra κατά 40 PS. Οι υποψήφιοι αγοραστές θα έχουν την δυνατότητα να διαλέξουν ανάμεσα σε χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. H ιταλική εταιρία δηλώνει πως έχει εστιάσει στην μείωση βάρους περισσότερο από κάθε άλλη πτυχή εξέλιξης του νέου της σούπερκαρ.

Περίπου 280 με 300 κομμάτια θα κατασκευαστούν συνολικά από όλες τις εκδοχές του μοντέλου. Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να αποκτήσει το νέο μοντέλο της Pagani, θα πρέπει να ενημερώσουμε πως είναι ήδη αργά καθώς όλα τα κομμάτια που θα παραχθούν έχουν βρει από τώρα τους αγοραστές τους.

Pagani C10

Mε τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς για τις εκπομπές ρύπων να γίνονται όλο και πιο αυστηροί η Pagani πιστεύει πως θα συνεχίσει να παράγει αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν μόνο κινητήρες εσωτερικής μέχρι το 2026. Μελλοντικά, η εταιρία ίσως αναγκαστεί να στραφεί και αυτή σε υβριδικά σύνολα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube