Αποκαλυπτήρια για την Pagani C10 τον Σεπτέμβριο

Αποκαλυπτήρια για την Pagani C10 τον Σεπτέμβριο

Με ένα σκίτσο του νέου V12 σούπερκαρ της, η ιταλική φίρμα ανακοίνωσε ότι το νέο Pagani C10 θα αποκαλυφθεί στις 12 Σεπτεμβρίου.

Με ένα σκίτσο που δείχνει την σιλουέτα του, η Pagani ανακοίνωσε ότι το νέο σούπερκαρ της, με την κωδική ονομασία C10, θα αποκαλυφθεί επίσημα στις 12 Σεπτεμβρίου στο Μιλάνο.

Τα πρώτα σχέδια του μοντέλου έκαναν την εμφάνιση τους το 2017 και από ένα καμουφλαρισμένο πρωτότυπο εξέλιξης που εντοπίστηκε πρόσφατα στους ιταλικούς δρόμους, το νέο ιταλικό σούπερκαρ φαίνεται να διατηρεί σε μεγάλο βαθμό την σχεδιαστική γλώσσα της Huayra.

Στην καρδιά του C10 θα χτυπάει μια νέα έκδοση του 6λιτρου V12 της Mercedes-AMG, με αυξημένη ισχύ συγκριτικά με την Huayra κατά 40 PS. Οι υποψήφιοι αγοραστές θα έχουν την δυνατότητα να διαλέξουν ανάμεσα σε χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. H ιταλική εταιρία δηλώνει πως έχει εστιάσει στην μείωση βάρους περισσότερο από κάθε άλλη πτυχή εξέλιξης του νέου της σούπερκαρ.

Pagani C10

Περίπου 280 με 300 κομμάτια θα κατασκευαστούν συνολικά από όλες τις εκδοχές του μοντέλου. Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να αποκτήσει το νέο μοντέλο της Pagani, θα πρέπει να ενημερώσουμε πως είναι ήδη αργά καθώς όλα τα κομμάτια που θα παραχθούν έχουν βρει από τώρα τους αγοραστές τους.

Mε τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς για τις εκπομπές ρύπων να γίνονται όλο και πιο αυστηροί η Pagani πιστεύει πως θα συνεχίσει να παράγει αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν μόνο κινητήρες εσωτερικής μέχρι το 2026. Μελλοντικά, η εταιρία ίσως αναγκαστεί να στραφεί και αυτή σε υβριδικά σύνολα.

[Πηγή: Autocar]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube