Ντεμπούτο τον Απρίλιο για το νέο MG Cyberster

Ντεμπούτο τον Απρίλιο για το νέο MG Cyberster

Τον ερχόμενο Απρίλιο θα αποκαλυφθεί η έκδοση παραγωγής MG Cyberster, του ηλεκτρικού μοντέλου που θα διαδεχθεί το TF.

MG Cyberster

Το πρωτότυπο MG Cyberster είχε αποκαλυφθεί το 2021 και λίγους μήνες μετά, μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Twitter τον περασμένο Αύγουστο, η εταιρεία ανακοίνωσε την πρόθεσή της να το βγάλει στην παραγωγή ως τον ηλεκτρικό διάδόχο του θρυλικού TF. 

O Βρετανός κατασκευαστής σχεδίαζε να παρουσιάσει το ρόουντστερ για πρώτη φορά στο κοινό στην Έκθεση της Guangzhou στην Κίνα , αργότερα μέσα στο Νοέμβριο. Ωστόσο, με τα lockdown να επιστρέφουν στην Κίνα υπάρχουν φόβοι για ακύρωση ή και αναβολή της Έκθεσης.

MG Cyberster

Έτσι η MG αποφάσισε να αναβάλει την παρουσίαση του μοντέλου παραγωγής του Cyberster για τον Απρίλιο του 2023. Οι διαδικασίες για την παραγωγή του θα ξεκινήσουν αμέσως μετά, με τα πρώτα κομμάτια να παραδίδονται στους πελάτες το πρώτο εξάμηνο του 2024.

Μέχρι στιγμής, παραμένει άγνωστο πως θα ονομάζεται το μοντέλο όταν μπει στην παραγωγή, αλλά ο Βρετανός κατασκευαστής κατοχύρωσε πρόσφατα το όνομα MGC EV. Το 1967 το MGC αποτέλεσε την 6κύλινδρη έκδοση του ΜGB και έμεινε στην γραμμή παραγωγής για δύο χρόνια.

MG Cyberster

Τέλος, μιλώντας για το νέο ρόουντστερ της μάρκας, o εμπορικός διευθυντής της MG στη Βρετανία, Guy Pigounakis, δήλωσε στο Autocar ότι «το πρόβλημα με τα σπόρτσκαρ είναι ότι αρέσουν σε όλους αλλά λίγοι τα αγοράζουν. Όμως τα υψηλά νούμερα πωλήσεων, μας επιτρέπουν να επενδύσουμε σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο το οποίο θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εικόνα της μάρκας μας».

[Πηγή: Autocar]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube