Ντεμπούτο για τη νέα οικογένεια οχημάτων Ford Tourneo

Σε πλήρη παράταξη, η νέα οικογένεια οχημάτων μεταφοράς προσωπικού Ford Tourneo κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στην Έκθεση Αυτοκινήτου των Βρυξελλών.

Η πλήρως ανανεωμένη οικογένεια οχημάτων μεταφοράς προσωπικού Ford Tourneo, κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στην Έκθεση Αυτοκινήτου των Βρυξελλών, με τρία ευέλικτα και ευρύχωρα νέα μοντέλα που διακρίνονται για το αναβαθμισμένο στυλ, τις προηγμένες τεχνολογίες εσωτερικού και τους εξελιγμένους κινητήρες.

Στην κορυφή, το 8/9θέσιο Tourneo Custom διακρίνεται για την τολμηρή σχεδίαση του εμπρός τμήματος, ενώ η νέα premium καμπίνα του διαθέτει ένα μοναδικό στην κατηγορία σύστημα πίσω καθισμάτων, με έξι ανεξάρτητα καθίσματα που μπορούν να διαμορφωθούν σε συνεδριακή διάταξη. Το μεγαλύτερο μοντέλο μεταφοράς προσωπικού Tourneo είναι ήδη διαθέσιμο για παραγγελία από τους εμπόρους της Ford.

Το Tourneo Connect, που κυκλοφορεί σε πενταθέσιες και επταθέσιες εκδόσεις, συνοδεύεται από αποδοτικούς νέους κινητήρες, όπως ο νέος 1.5 EcoBlue diesel με επιλογή 8τάχυτου αυτόματου κιβωτίου και ο αναβαθμισμένος βραβευμένος χιλιάρης EcoBoost βενζινοκινητήρας της Ford με τεχνολογία απενεργοποίησης κυλίνδρου. Οι μηχανικές εκδόσεις εφοδιάζονται στάνταρ με εξατάχυτα κιβώτια. Το κομψό εμπρός τμήμα πλαισιώνεται από αναβαθμισμένα υλικά ταπετσαριών / επενδύσεων εσωτερικού.

Το συμπαγές, πενταθέσιο Tourneo Courier έρχεται με αναβαθμισμένους κινητήρες, στάνταρ εξατάχυτο κιβώτιο, τεχνολογία SYNC 3 και ανανεωμένη σχεδίαση εμπρός τμήματος. Τα νέα μοντέλα Tourneo Courier και Tourneo Connect θα διατίθενται από τα μέσα του 2018.

«Η φρέσκια, νέα γκάμα οχημάτων Tourneo αποδεικνύει ότι τα προσαρμοζόμενα οχήματα μεταφοράς προσωπικού μπορούν να είναι δυναμικά και κομψά ταυτόχρονα» δήλωσε ο Hans Schep, γενικός διευθυντής, Ελαφρών Επαγγελματικών Οχημάτων (CV) και οικογένειας Tourneo, Ford Ευρώπης. «Με άφθονους χώρους, ευελιξία και τεχνολογίες όπως η συνδεσιμότητα SYNC 3, τα τρία Tourneo βοηθούν τους πελάτες μας να αξιοποιήσουν στο έπακρο το πολυάσχολο και δραστήριο lifestyle τους.»

[Πηγή: Ford]

TAGS