Nissan Qashqai N-TEC: Η κορυφαία έκδοση εξοπλισμού

Nissan Qashqai N-TEC: Η κορυφαία έκδοση εξοπλισμού

Με σπορ εμφάνιση και πλουσιότερο εξοπλισμό τεχνολογίας.

Στις αρχές του μήνα η Nissan ανακοίνωσε τις εκδόσεις N-Tec για τα Micra, Qashqai και X-Trail και τώρα επιστρέφει με μια πιο αναλυτική παρουσίαση της κορυφαίας έκδοσης του C-SUV της, ο διάδοχος του οποίου αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στο 2020.

Το Qashqai N-Tec ξεχωρίζει από το στυλάτο αισθητικό πακέτο που περιλαμβάνει μαύρες ζάντες 19", σκουρόχρωμα φώτα εμπρός, μαύρες λεπτομέρειες στη γρίλια, ποδιές στους προφυλακτήρες και μαρσπιέ στο χρώμα του αμαξώματος, χρωμιωμένο πλαίσιο παραθύρων και καθρέφτες σε γυαλιστερή μαύρη απόχρωση.

Στο εσωτερικό βρίσκουμε καθίσματα με επενδύσεις από PVC/Alcantara και μαύρο γυαλιστερό πλαίσιο στους αεραγωγούς. Στον εξοπλισμό ανήκει το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας NissanConnect με υποστήριξη Apple CarPlay και Android Auto, το σύστημα αυτόματου παρκαρίσματος Intelligent Park Assist, οι κάμερες Around-View Monitor και το πλήρες πακέτο συστημάτων υποβοήθησης ProPILOT που προσφέρει ημιαυτόνομη οδήγηση στον αυτοκινητόδρομο.

Η έκδοση N-Tec για το Qashqai θα είναι διαθέσιμη σε μερικές εβδομάδες. Όσο για την τιμή, αυτή δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί για την Ελλάδα, όμως η Nissan κάνει λόγο για προσιτό κόστος - σε σχέση πάντα με το πλούσιο πακέτο εξοπλισμού. Πάντως η μέχρι πρότινος πλουσιότερη έκδοση εξοπλισμού Techna AD1 - που επίσης περιλαμβάνει τα ProPILOT, Intelligent Park Assist και ζάντες 19" - ξεκινά από τα €32.090 και φτάνει μέχρι τα €36.790 ανάλογα με τον κινητήρα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube