Nissan: Σπέσιαλ σειρά N-TEC για τα Micra, Qashqai και X-Trail

Nissan: Σπέσιαλ σειρά N-TEC για τα Micra, Qashqai και X-Trail

Η νέα ειδική σειρά N-TEC βρίσκεται στην καρδιά της γκάμας Nissan, στα Micra, Qashqai και X-Trail, αλλά διαθέτει πιο φροντισμένο look, μαύρα διακοσμητικά στοιχεία και πλουσιότερο εξοπλισμό.

Η είσοδος της χρονιάς αποτελεί συνήθως ευκαιρία για τους κατασκευαστές να τονώσουν το ενδιαφέρον των πιο εμπορικών μοντέλων τους. Έτσι, η Nissan προχώρησε στην ειδική σειρά «N-TEC» που θα προτείνεται στα Micra, Qashqai και X-Trail, ενισχύοντας την εικόνα, την κομψότητα και τον εξοπλισμό τους. 

Για το Micra, η έκδοση βάσης θα είναι η Acenta και στην έκδοση N-TEC το μενού θα περιλαμβάνει αλουμινένιες ζάντες 17”, διακοσμητικά στοιχεία σε γυαλιστερό μαύρο, πίσω φιμέ τζάμια και φώτα ομίχλης. Ο εξοπλισμός θα εμπλουτίζεται με πλοήγηση, infotainment που υποστηρίζει τόσο Apple Car Play όσο και Android Auto, όπως και ραντάρ οπισθοπορείας.

Nissan N-TEC

Στο κόμπακτ crossover της φίρμας, το Qashqai, θα υπάρχουν μαύρες ζάντες νέου σχεδιασμού στις 19”, φανάρια με σκούρα οπτική βάση, ενώ το «V» στη μάσκα θα είναι βαμμένο νίκελ. Στην καμπίνα, οι επενδύσεις είναι εν μέρει σε Alcantara. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει κι εδώ πλοήγηση με τις δύο συμβατότητες smartphone και επιπλέον βοήθημα παρκαρίσματος και τεχνολογία ημί-αυτόνομης οδήγησης Pro Pilot.

Παρόμοια συνταγή ισχύει και για το X-Trail: V στη μάσκα σε σκούρο νίκελ, 18άρες ζάντες αλουμινίου, ράγες οροφής, ενώ το μεταλλικό χρώμα είναι στάνταρ. Οι εκδόσεις με αυτόματο κιβώτιο θα έχουν επίσης τεχνολογία ημί-αυτόνομης οδήγησης Pro Pilot. 

Nissan N-TEC

Η έκδοση N-TEC για τα Micra, Qashqai και X-Trail θα είναι διαθέσιμη σε μερικές εβδομάδες. Η τιμή τους δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί για την Ελλάδα.

[Πηγή Nissan]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube