Νέο VW Sharan 2015

Νέο VW Sharan 2015

Οι πρώτες φωτογραφίες του ανανεωμένου Volkswagen Sharan 2015 παρουσιάστηκαν στο web, λίγο πριν από το επίσημο ντεμπούτο του.

Το ανανεωμένο Sharan, που θα λανσαριστεί εμπορικά τον Ιούλιο, εξωτερικά δεν είναι τίποτε άλλο από μια ενδυνάμωση των ακμών του υφιστάμενου μοντέλου.

Στα πρόσθετα στοιχεία συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων, πίσω φανάρια LED, ζάντες αλουμινίου νέας σχεδίασης, ενώ δύο ακόμα χρώματα προστέθηκαν στη διατιθέμενη παλέτα: Hudson Bay Blue Metallic και Crimson Red Metallic. Στην καμπίνα επίσης δεν έχουν συντελεστεί μεγάλες αλλαγές, εκτός από την προσθήκη των νέων multimedia που υποστηρίζουν Apple CarPlay και Android Auto, συστήματα προερχόμενα από τη νέα γκάμα της VW. Οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν από  5ιντσο σύστημα Composition Color, μέχρι  6,5” Composition Media ή 6,5”  Discovery Media με ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης. Στις αλλαγές περιλαμβάνονται ακόμη ανασχεδιασμένο τιμόνι, νέα έγχρωμη οθόνη πολλαπλών λειτουργιών και καθίσματα με 12 ειδών ρυθμίσεις (έξτρα), μεταξύ αυτών και μασάζ.

Στο κομμάτι της ασφάλειας και της υποβοήθησης του οδηγού, το νέο VW Sharan 2015 εφοδιάζεται με συστήματα όπως το Blind Spot Monitor, το City Emergency Braking, το Adaptive Cruise Control και τη λειτουργία Auto Hold function για το ηλεκτρικό χειρόφρενο. Οι σημαντικότερες αλλαγές έχουν συντελεστεί κάτω από το καπό. Η γκάμα των κινητήρων απαρτίζεται από δύο βενζινοκινητήρες, 1.4 TSI με 150 PS και ένα δίλιτρο TSI με 220 PS και τρεις ντίζελ, όλοι δίλιτροι, με 115, 150 και 184 PS. Για όποιον δε θέλει ένα τετρακίνητο Sharan, το σύστημα 4MOTION συνδυάζεται μόνο με το 150άρι μοτέρ ντίζελ.

[Πηγή paultan.org]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube