Νέο VW Passat Alltrack 2016

Νέο VW Passat Alltrack 2016

Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες από τη δεύτερη γενιά του μεσαίου SUV της VW, που θα ντεμπουτάρει στη Γενεύη, κυκλοφόρησαν στο web.

Η γκάμα του νέου Passat Β8 δεν θα ήταν ολοκληρωμένη χωρίς την πιο «ρωμαλέα» έκδοσή του, αυτή με την ονομασία Alltrack.

Και όχι για το θεαθήναι και για την ολοκλήρωση αυτή καθαυτή, αλλά για την εμπορική ουσία του, μιας και η κατηγορία των crossover είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη της ευρωπαϊκής αγοράς.  

Η δεύτερη γενιά VW Passat Alltrack συνδυάζει την ικανότητα κίνησης σε δύσβατο δρόμο με την πρακτικότητα ενός στέισον, φυσικά με όψη που είναι φτιασιδωμένη κατά τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να αναγνωρίζεται ως ένα SUV. To Alltrack πατά σε μια τροποποιημένη ανάρτηση σε σχέση με το στάνταρ Passat που του δίνει 2,8 πόντους μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, ενώ την κοιλιά του αυτοκινήτου προστατεύουν μεταλλικές ποδιές.  

Το νέο VW Passat Alltrack, με στάνταρ τετρακίνηση 4ΜΟΤΙΟΝ, θα διατίθεται στις αγορές της Ευρώπης με μια γκάμα πέντε κινητήρων: Δύο βενζινοκινητήρες TSI, 1.400 cc με 150 PS και δίλιτρος με 220 PS, και τρεις ντίζελ, όλοι δίλιτροι, με 150, 190 και 240 PS.

Το επίσημο ντεμπούτο του νέου VW Passat Alltrack θα γίνει στις 3 Μαρτίου στο Διεθνές Σαλόνι της Γενεύης, αλλά αναμένουμε τις λεπτομερείς πληροφορίες να δοθούν στον Τύπο ενωρίτερα, πιθανόν και μέσα στην εβδομάδα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube