Νέο VW Golf Borussia Mönchengladbach

Νέο VW Golf Borussia Mönchengladbach

H Volkswagen λανσάρισε τη νέα έκδοση περιορισμένης παραγωγής του Golf με την ονομασία Borussia Mönchengladbach.

Το νέο Golf Borussia Mönchengladbach σχεδιάστηκε για να γοητεύσει τους φαν του ποδοσφαίρου και ειδικά της ομώνυμης ομάδας.

Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο φυσικά στα χρώματα της ομάδας, με μαύρες και πράσινες ρίγες, καθώς και διακοσμημένο εξωτερικά με τα σήματά της. Το Golf Borussia Mönchengladbach φορά επίσης το πακέτο εξωτερικού εξοπλισμού R line, συνδυασμένο με 18άρες ζάντες ελαφρού κράματος Salavdor.

Στην καμπίνα, οι επεμβάσεις είναι σχετικά περιορισμένες, με κύριες αλλαγές τα πεντάλ από ανοξείδωτο ατσάλι και το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών επενδυμένο με δέρμα. Όπως είναι επόμενο όμως, οι αγοραστές θα επωφεληθούν και από ένα ποδοσφαιρικό «πακέτο» της Borussia Mönchengladbach που περιλαμβάνει υπογεγραμμένο T-shirt με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών της ομάδας, κασκόλ, σκιάδιο και δύο βάσεις πινακίδων κυκλοφορίας με τα σήματα της ομάδας.

Η παραγωγή του VW Golf Borussia Mönchengladbach θα περιοριστεί στα 50 κομμάτια και ήδη έχει ανοίξει το βιβλίο των παραγγελιών στις γερμανικές αντιπροσωπείες, καθώς όπως καταλαβαίνετε η πώλησή του είναι εσωτερική υπόθεση αυτής της χώρας.

[Πηγή Volkswagen]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube