Νέο Toyota Century: Παλιά φορεσιά σε ολοκαίνουργιο αμάξι

Νέο Toyota Century: Παλιά φορεσιά σε ολοκαίνουργιο αμάξι

H Toyota αποκάλυψε τη νέα, τρίτη γενιά του Toyota Century, λίγο πριν από το ντεμπούτο του στο Tokyo Motor Show 2017.

Καλά διαβάσατε στον τίτλο. Παρά τη σιλουέτα παλαιάς κοπής και το σαλόνι που θυμίζει δεκαετία ’90, η τρίτη γενιά της λιμουζίνας Century είναι ένα υπερσύγχρονο αυτοκίνητο.

Κάτω από το μακρύ, τετράγωνο καπό κρύβεται ένα 8κύλινδρο 5λιτρο μοτέρ σε V, με άμεσο ψεκασμό, που υποβοηθείται από υβριδικό σύστημα για μεγαλύτερη οικονομία έναντι του απελθόντος μοντέλου. Επίσης, το νέο Century επωφελείται από ειδικά εξελιγμένα για την περίσταση λάστιχα που εξασφαλίζουν πιο μαλακή κύλιση και μειώνουν τις αναταράξεις από το ανάγλυφο του δρόμου. Επίσης, οι νέες στηρίξεις στο μοτέρ και το νέο σύστημα εξάλειψης του θορύβου στην καμπίνα φροντίζουν για την όσο πιο άνετη και αθόρυβη διαμονή των επιβατών.

DEITE AKOMH Έτσι εισέρχεται η πομπή του Ιάπωνα πρωθυπουργού στην πυκνή κυκλοφορία! [video]

Μιλώντας για την καμπίνα, διαθέτει μάλλινη επένδυση, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα πίσω καθίσματα με ρυθμιζόμενα υποπόδια και ένα πάνελ LCD ανάμεσα στα πίσω καθίσματα, απ’ όπου ρυθμίζονται το σύστημα θέρμανσης/ψύξης/αερισμού, τα καθίσματα και το ηχοσύστημα. Μεταξύ των συβαριτικών έξτρα της καμπίνας περιλαμβάνονται τραπέζι εργασίας, φώτα ανάγνωσης, σύστημα ψυχαγωγίας για τους πίσω και premium ηχοσύστημα με 20 ηχεία.

Όπως καταλαβαίνετε, δεν υπάρχει καλύτερο αυτοκίνητο για να «ταξιδεύεις» στο μποτιλιαρισμένο Tokyo πηγαίνοντας για την επιχείρησή σου ή στα «παιδιά» στη Yamaguchi-gumi.

Το νέο Toyota Century  θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του στις 25 Οκτωβρίου στο 45ο Tokyo Motor Show.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube