Κουλό! Έτσι εισέρχεται η πομπή του Ιάπωνα πρωθυπουργού στην πυκνή κυκλοφορία! [video]

Κουλό! Έτσι εισέρχεται η πομπή του Ιάπωνα πρωθυπουργού στην πυκνή κυκλοφορία! [video]

Ο Ιάπωνας πρωθυπουργός δεν χρειάζεται μια μεραρχία αστυνομικούς για να αλλάξει λωρίδα στους δρόμους της πόλης. Αρκούν τρεις τύποι με άσπρα γάντια!

Ο Ιάπωνα πρωθυπουργός Shinzō Abe μπορεί να κινείται με μια γλυκανάλατη λιμουζίνα, πιθανότατα ένα Toyota Century V12, αλλά εκείνο που το κάνει ακόμα καλύτερο είναι πώς η πομπή ενσωματώνεται στην κυκλοφορία.

Η διαδικασία περιλαμβάνει τουλάχιστον τρεις από τους ακολούθους του να είναι κρεμασμένοι οι μισοί έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου σαν σκύλοι πριν από τη βόλτα στο πάρκο και να κάνουν νοήματα στα αυτοκίνητα για να τους κάνουν χώρο να «χωθούν». Όλα αυτά εν κινήσει φυσικά!

Ορίστε, πάρτε μια ιδέα από το παρακάτω GIFάκι
Μπορείτε όμως να το δείτε ολόκληρο μόνο στο YouTube.



Βέβαια, οι συνοδοί του πρωθυπουργού δεν φαίνεται να είναι και πολύ με τα καλά τους ή μπορεί η ιαπωνική πολιτεία να τους θεωρεί αναλώσιμους. Έτσι όπως είναι κρεμασμένοι οι μισοί απ’ έξω κινδυνεύουν είτε να τους χτυπήσει κάποιο διερχόμενο αυτοκίνητο είτε να τους «πετύχει» κάποια κολόνα είτε σε κάποιο απότομο ελιγμό να βρεθούν ξαπλωμένοι στην άσφαλτο.

Βέβαια υπάρχει και μια σημειολογία για την ανωτερότητα του αξιώματος. Εκεί που ένα απλός θνητός για την ίδια δουλειά έχει ένα πορτοκαλί φωτάκι που αναβοσβήνει και το λένε «φλας», ένας πρωθυπουργός έχει τρεις ανθρώπους που φορούν κουστούμι και άσπρα γάντια.

Φανταζόμαστε ότι τα ανθρώπινα φλας του Ιάπωνα πρωθυπουργού θα έχουν εκπαιδευτεί σκληρά, με την απαραίτητη ιαπωνική μεθοδικότητα, προκειμένου να ανέβουν στην ιεραρχία της «πομπής». Για να μπορούν να λένε μα περηφάνεια «είμαι φλας πρωθυπουργού».

Λέτε σε περίπτωση που απολυθούν να θεωρούνται φλας-ρονίν;

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube