Νέο Toyota C-HR GR Sport [video]

Νέο Toyota C-HR GR Sport [video]

Η σπορ έκδοση του μικρομεσαίου SUV θα είναι αρχικά διαθέσιμη μόνο στην αγορά της Ιαπωνίας.

Πριν από μερικές εβδομάδες η Toyota παρουσίασε το ανανεωμένο C-HR και σήμερα μας αποκαλύπτει την σπορ έκδοση GR Sport εξελιγμένη από την Toyota Gazoo Racing για την αγορά της Ιαπωνίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Επίσημο: Ανανεωμένο Toyota C-HR

Toyota C-HR GR Sport

Εξωτερικά, το C-HR GR Sport ξεχωρίζει από τον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα με διαφορετικές εισαγωγές άερα, τις πεντάκτινες ζάντες 19" που φορούν ελαστικά 225/45 και τα εμβλήματα GR Sport στη μάσκα, τα εμπρός φτερά και την πόρτα του χώρου αποσκευών.

Στην καμπίνα οι διαφορές εντοπίζονται στο σπορ δερμάτινο τιμόνι GR Sport, τα σπορ καθίσματα με πιο έντονη πλευρική στήριξη, τα αλουμινένια πεντάλ και τις ραφές σε ασημί χρώμα.

Toyota C-HR GR Sport

Εκτός από τις σπορ πινελιές στην εμφάνιση, η Toyota Gazoo Racing προσφέρει σπορ ρύθμιση της ανάρτησης, αυξημένη ακαμψία και πιο άμεσο τιμόνι έτσι ώστε να προσφέρει μια πιο δυναμική οδική συμπεριφορά.

Η έκδοση GR Sport μπορεί να συνδυαστεί με τον υπερτροφοδοτούμενο 1,2 λίτρων (116 PS) ή με τον υβριδικό 1,8 λίτρων (122 PS) ενώ διατίθεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ή αυτόματο CVT. Η τιμές στην Ιαπωνία ξεκινούν από τα ¥2.732.000 (€22.591) για τον 1.2 Turbo και από τα ¥3.095.000 (€25.582) για τον 1.8 Hybrid. Δε γνωρίζουμε αν η Toyota σκοπεύει να προσφέρει τη συγκεκριμένη έκδοση σε άλλες αγορές εκτός Ιαπωνίας.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube