Επίσημο: Ανανεωμένο Toyota C-HR

Επίσημο: Ανανεωμένο Toyota C-HR

Το C-SUV της Toyota φρεσκάρεται και αποκτά νέα υβριδική έκδοση με δίλιτρο μοτέρ.

Η Toyota παρουσίασε το ανανεωμένο C-HR το οποίο αποκτά φρεσκαρισμένη εμφάνιση, δύο υβριδικές εκδόσεις και αναβαθμισμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, τρία χρόνια μετά από το ντεμπούτο του στην αγορά.

toyota

Ξεκινώντας από την εμφάνιση, η σιλουέτα του μοντέλου μένει απαράλλαχτη, όμως το έμπειρο μάτι θα παρατηρήσει τον ανασχεδιασμένο εμπρός προφυλακτήρα με λιγότερο σύνθετες γραμμές στις εισαγωγές αέρα που πλέον δένουν πιο αρμονικά με το υπόλοιπο αμάξωμα.

Νέα είναι και τα γραφικά LED στα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω, χαρίζοντας στο μικρομεσαίο SUV ένα πιο μοντέρνο look. Άλλες διακριτικές πινελιές αφορούν τη νέα αεροτομή ανάμεσα στα πίσω φώτα αλλά και τα χρωμιωμένα πλαίσια χαμηλά στον πίσω προφυλακτήρα.

Toyota C-HR

Εκτός από το βελτιωμένο υβριδικό 1,8 λίτρων με απόδοση 122 PS (εκπομπές C02 109 g/km), η γκάμα κινητήρων περιλαμβάνει πλέον και το υβριδικό 2,0 λίτρων με 184 PS (εκπομπές C02 118 g/km) που προέρχεται από την Corolla. Η ανάρτηση του 2.0 Hybrid Dynamic Force προσφέρει πιο άνετη κύλιση χωρίς να θυσιάζεται το κράτημα, ενώ όλες οι εκδόσεις έχουν διαφορετική ρύθμιση του EPS για βελτιωμένη αίσθηση του συστήματος διεύθυνσης.

Το δελτίο τύπου δεν αναφέρει κάτι για τον 1.2 Turbo 116 PS που προφανώς θα συνεχίσει να προσφέρεται στην ελληνική αγορά.

Στο εσωτερικό, το αναβαθμισμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας υποστηρίζει Apple CarPlay και Android Auto, ενώ έχει τη δυνατότητα αναβάθμισης στους χάρτες της Ευρώπης. Τέλος, η Toyota κάνει λόγο για βελτιωμένο πακέτο ηχομόνωσης σε όλες τις εκδόσεις.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube