Νέο Škoda Octavia: Πισωπάτημα στα εμπρός φανάρια

Νέο Škoda Octavia: Πισωπάτημα στα εμπρός φανάρια

Ο τελευταίος ανασχεδιασμός του Octavia έφερε τα διπλά εμπρός φανάρια. Στο προσεχές, νέο Octavia, οι Τσέχοι αφουγκράστηκαν την απόρριψη του κοινού και έβαλαν όπισθεν.

Οι Τσέχοι συνάδελφοί μας από το Auto.cz ανάρτησαν φωτογραφίες από τα πρώτα πρωτότυπα με το τελικό αμάξωμα του μελλοντικού Škoda Octavia που θα παρουσιαστεί στο τέλος του 2019. Το Mladá Boleslav δεν παίζει με το Octavia, καθώς αποτελεί το πιο καλοπουλημένο μοντέλο της γκάμας του, πωλήσεις που σε κάποιες χώρες το φέρνουν στη θέση του top-seller, όπως για παράδειγμα στην Ελβετία.

Στο σημείο αυτό να πούμε ότι δεν περιμένουμε κάποια αισθητική επανάσταση στο νέο Octavia, το οποίο θα έχει όμως ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό: Θα καταργήσει τα εμπρός διπλά φανάρια. Αισθητική συνταγή που δεν μακροημέρευσε (ούτε έγινε αποδεκτή από την πλειονότητα του κοινού), καθώς υιοθετήθηκαν στο τελευταίο φρεσκάρισμα του αυτοκινήτου.

Škoda Octavia

Κατά τα λοιπά αναφορικά με το νέο Octavia, το αυτοκίνητο αναμένεται να κερδίσει μερικά εκατοστά σε μήκος για να ξεχωρίσει από το πρόσφατο Scala. Το νέο στοιχείο θα είναι τα φώτα Matrix, που θα τα δούμε αρχικά στο φρεσκαρισμένο Superb, ενώ απ’ ό,τι καταλαβαίνουμε από τα πρωτότυπα, υπάρχει σφόδρα η πιθανότητα να δούμε να λανσάρεται πρώτα το στέισον Combi και ύστερα η μπερλίνα. Μια επιλογή υπαγορευμένη από το γεγονός ότι το Octavia Combi είναι δημοφιλέστερο σε πολλές ευρωπαϊκές αγορές.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube