To νέο Renault Clio RS θα είναι όσο «καυτό» περιμένουμε!

To νέο Renault Clio RS θα είναι όσο «καυτό» περιμένουμε!

Η κορυφαία σε ισχύ και επιδόσεις έκδοση της νέας γενιάς του Renault Clio, αναμένεται στην αγορά σε έναν περίπου χρόνο.

Το νέο Renault Clio παρουσιάστηκε και εντυπωσίασε, τόσο με τα χαρακτηριστικά του όσο και με την εμφάνισή του μέσα-έξω! Μέχρι να το δούμε στους δρόμους όμως, μοιραία το ενδιαφέρον κοινού και «καλλιτεχνών» στρέφεται στην σπορ έκδοσή του R.S., με τους τελευταίους να επεξεργάζονται ήδη την εξωτερική εμφάνισή της και να μας ανοίγουν την όρεξη.

Το νέο Clio R.S. είναι προγραμματισμένο να λανσαριστεί στην αγορά σε περίπου ένα χρόνο και όπως φαίνεται στις ψηφιακά επεξεργασμένες φωτογραφίες των X-Tomi Design και Kleber Silva, αναμένεται να έχει ένα πιο τονισμένο αεροδυναμικό αμάξωμα, με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα μπροστά, πίσω διαχύτη και την απόληξη της εξάτμισης τοποθετημένη κεντρικά. 

clio

Αναβαθμισμένο θα είναι και το εσωτερικό, με μπάκετ καθίσματα και λοιπέ σπορ πινελιές, ενώ την κίνηση του αναμένεται να αναλαμβάνει ο νέος τούρμπο 4κύλινδρος των 1,8 λίτρων που γνωρίσαμε στην Alpine A110 και το είδαμε να κινεί και το Megane RS. Στο Clio R.S. θα τον δούμε σε έκδοση με μικρότερη ισχύ, η οποία σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες δεν πρόκειται να ξεπερνά τα 250 PS. Ιπποδύναμη αρκετή για να κάνει τα Ford Fiesta ST και VW Polo GTI να ανησυχούν.

clio

clio

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube