Νέο Opel Mokka Electric, με αυξημένη ισχύ και αυτονομία

Νέο Opel Mokka Electric, με αυξημένη ισχύ και αυτονομία

Τo Οpel Mokka-e μετονομάζεται σε Mokka Electric και αποκτά μεγαλύτερη αυτονομία που φτάνει πλέον τα 406 km και αυξημένη ισχύ στους 156 PS.

Opel Mokka Electric

Το Opel Mokka-e μετονομάζεται σε Mokka Electric και αποκτά περισσότερη ισχύ και μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία, η οποία του επιτρέπει να κινηθεί μερικά χιλιόμετρα πιο μακριά μετά από μια πλήρη φόρτισή του. 

Αναλυτικότερα, η χωρητικότητα της μπαταρίας αυξήθηκε από τις 50 kWh στις 54 kWh, με το εργοστάσιο να υπόσχεται 20% περισσότερη αυτονομία, αγγίζοντας πλέον τα 406 km. Ταυτόχρονα, η ισχύς του ηλεκτρικού μοτέρ στον εμπρός άξονα αυξήθηκε φτάνοντας τους 156 PS.

Opel Mokka Electric

Ως αποτέλεσμα, το σπριντ για τα 100 km/h από στάση ολοκληρώνεται σε κάτι λιγότερο από 10", με την τελική ταχύτητα να είναι περιορισμένη στα 150 km/h.

Όπως και στο Mokka-e, ο οδηγός έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε τρία προγράμματα οδήγησης: Εco, Normal, Sport. Επιπλέον, μπορεί να ενεργοποιήσει και την λειτουργία Brake που αυξάνει την επιβράδυνση με το σήκωμα του ποδιού από το γκάζι χάρη στην ανάκτηση ενέργειας από το ηλεκτρικό μοτέρ.

Opel Mokka Electric

Όσον αφορά τη φόρτιση, σε εναλλασσόμενου ρεύμα το Mokka Electric μπορεί να φορτίσει με ισχύ 11 kW, ενώ σε ταχυφορτιστή μπορεί να φορτίσει με ισχύ έως και 100 kW φτάνοντας το ποσοστό της μπαταρίας του από το 0 στο 80% σε 30'.

Θυμίζουμε ότι μέχρι το 2024 κάθε μοντέλο στην γκάμα της Opel θα διαθέτει κάποια εξηλεκτρισμένη έκδοση, ενώ από το 2028 η Opel θα μεταμορφωθεί και αυτή σε μια αμιγώς ηλεκτρική μάρκα.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube