Νέο Nissan Skyline 200GT-t

Νέο Nissan Skyline 200GT-t

Η Nissan παρουσίασε το νέο Skyline 200GT-t στην Ιαπωνία.

Το νέο Nissan Skyline 200GT-t είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει την εμπορική καριέρα του στην Ιαπωνία στις 5 Ιουνίου, με τη μηχανολογική ευλογία της Mercedes-Benz.

To 4κύλινδρο δίλιτρο μοτέρ του δεν είναι άλλο από το γνωστό μας βενζινοκίνητο γερμανικό που αποδίδει 211 PS και 35,7 kgm.

Η Nissan απέφυγε να δώσει λεπτομέρειες σχετικά με τις επιδόσεις του νέου Skyline 200GT-t, αλλά όπως λέει οι αγοραστές του θα «εκτιμήσουν δεόντως την οδηγική απόκριση και την ισχυρή επιτάχυνση».


Και ενώ η Nissan δεν δίνει νούμερα, εμείς που γνωρίζουμε τι καντάρια πιάνει το μοτέρ αυτό μπορούμε να πούμε ότι είναι ένας κινητήρας με άμεσο ψεκασμό, μεταβλητό χροσνιμό βαλβίδων και στάνταρ σύστημα stop/start. Όλα τα παραπάνω, τη βοήθεια του ηλεκτροϋδραυλικού τιμονιού επιτρέπουν στο Skyline 200GT-t κατανάλωση μικτού κύκλου JC08 7,3 lt/100 km.

Το νέο Nissan Skyline 200GT-t, εκτός από το νέο κινητήρα, διαθέτει τροποποιημένη πίσω ανάρτηση, σύστημα οδηγικών ρυθμίσεων και προαιρετικά σύστημα Direct Adaptive Steering.

Η Nissan προσδοκά σε πωλήσεις περίπου 200 κομματιών μηνιαίως στην Ιαπωνία, με την τιμή του αυτοκινήτου να ξεκινά από τα  ¥3.834.000 ή €27.600.

[Πηγή Nissan μέσω Auto Evolution]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube