Νέο Mitsubishi L200 [teaser]

Νέο Mitsubishi L200 [teaser]

H Mitsubishi έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη επίσημη εικόνα του νέου της pick-up, που θα παρουσιαστεί σε τρεις εβδομάδες.

Το L200 του 2019, που θα παρουσιαστεί επίσημα στις 9 Νοεμβρίου, δεν είναι εντελώς καινούργιο, αλλά έχει υποστεί πολλές αλλαγές και βελτιώσεις.

Η πιο εμφανής διαφορά από το σημερινό L200, αν κρίνουμε κι από τη φωτογραφία, είναι στο εμπρός μέρος, που έχει ευθυγραμμιστεί με τη νέα σχεδιαστική γλώσσα Dynamic Shield της εταιρείας.

Η διπλή διάταξη των φαναριών ακολουθεί εκείνη του Eclipse Cross, ενώ η μάσκα και το καπό είναι ξανασχεδιασμένα. Αλλαγμένο είναι και το προφίλ του αμαξώματος, με πιο τετραγωνισμένες γραμμές και τονισμένα διακοσμητικά σε χρώμιο.

Ο εσωτερικός κωδικός του νέου μοντέλου είναι Series 6 και η Mitsubishi καυχιέται ότι είναι «μηχανολογικά εξελιγμένο ώστε να είναι πέρα από σκληροτράχηλο». Έχουν αναβαθμιστεί η ανθεκτικότητα, η λειτουργικότητα και ο ραφιναρισμένος χαρακτήρας, όπως λέει η εταιρεία, που δεν δίνει όμως αντικειμενικά στοιχεία.

Αναμένεται μια πιο μοντέρνα και πολυτελής καμπίνα, με πιο μαλακά και ποιοτικά πλαστικά, βελτιωμένα καθίσματα και περισσότερη ηλεκτρονική τεχνολογία, με πιο σύγχρονο σύστημα πολυμέσων και πολλά από τα τελευταία συστήματα ασφαλείας και αρωγής του οδηγού.

Το σύστημα τετρακίνησης θα είναι πιθανότατα το εξελιγμένο Super Select 4WD-II με τέσσερα προγράμματα οδήγησης ανάλογα με το τερέν, ενώ ο κινητήρας για την ευρωπαϊκή αγορά θα πρέπει να είναι ο γνωστός 2.4 τουρμποντίζελ των 181 PS σε ακόμη πιο αναβαθμισμένη έκδοση.

[Πηγή: Mitsubishi]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube