Νέο Mitsubishi L200 2023 [video]

Νέο Mitsubishi L200 2023 [video]

Η ιαπωνική φίρμα παρουσίασε επίσημα το νέο pick-up της, το Triton, μοντέλο που μας είναι γνωστό ως Mitsubishi L200, που ποντάρει σε σχεδίαση πολύ διαφορετική από αυτή του παλιού μοντέλου.

Όπως και με την Toyota, το pick-up είναι μέρος των «θεσμικών» μοντέλων της ιαπωνικής εταιρεία, ειδικά στο πρόσωπο του Mitsubishi L200. 

Το μοντέλο που διατίθεται στην αγορά από το 1971 και είναι γνωστό σχεδόν παντού στον κόσμο, έκτοτε έχει λανσαριστεί σε πέντε γενιές και για το 2023, στην έκτη, παρουσιάζεται με ολοκαίνουργια εμφάνιση. ;Όπως το είχαμε δει από τα teaser που εμφανίστηκαν πριν από έναν μήνα.

H εταιρεία θα αποκαλύψει οσονούπω την ευρωπαϊκή έκδοση του Mitsubishi L200, και θα μας ενημερώσει για την τιμή και τη σύνθεση της ελληνικής γκάμας μέσω της αντιπροσωπείας

Mitsubishi L200 2023

Το Mitsubishi L200 αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά με το όνομα «Triton» στην Ταϊλάνδη, αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε πράγματι με την έκτη γενιά του μοντέλου. Και μάλιστα με σχεδιασμό που εξελίχτηκε πολύ σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση, με πολύ κάθετη εμπρός όψη και μεγάλη μάσκα με τρεις αγωγούς.

Το εσωτερικό αναπόφευκτα προόδευσε όσον αφορά την τεχνολογία, με αρκετά μεγάλη οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα και βελτιωμένη παρουσίαση - προσέξτε τις δερμάτινες λωρίδες κατά μήκος του ταμπλό και τα πάνελ των θυρών. Αλλά και πάλι χωρίς συνδυασμό με ψηφιακά όργανα σε αυτές τις πρώτες εικόνες. Το Mitsubishi L200 που βλέπετε είναι 5θέσιο και διπλοκάμπινο, χωρίς αυτό τελικά να του επιτρέπεται στην Ελλάδα να διατεθεί ως ΙΧ.

Mitsubishi L200 2023

Η εταιρεία διευκρινίζει ότι αυτό το νέο Mitsubishi L200 διατίθεται με τρεις εκδόσεις 4κύλινδρου ντίζελ 2,4 λίτρων, του οποίου η ισχύς κυμαίνεται από 150 έως 204 ίππους ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλεγεί -μέγιστη ροπή 470 Nm στην κορυφαία έκδοση. 

Όσον αφορά το σασμάν, υπάρχει ένα 6τάχυτο χειροκίνητο και ένα 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, με κατ’ επιλογήν τετρακίνηση. Εκείνο που απομένει είναι να περιμένουμε τη Mitsubishi να αποκαλύψει την ευρωπαϊκή έκδοση του pick-up της, η οποία θα μας ενημερώσει επίσης για την τιμή και τη σύνθεση της γκάμας του μέσω της ελληνικής αντιπροσωπείας.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube