Νέο Land Rover Defender: Ολοκλήρωση της εξέλιξής του

Νέο Land Rover Defender: Ολοκλήρωση της εξέλιξής του

Το μάθαμε κι αυτό! Η 30ή Απριλίου είναι προφανώς η «Παγκόσμια Ημέρα Land Rover». Με τους Βρετανούς να μας λένε για το νέο Defender, πριν από το ντεμπούτο του, αργότερα εφέτος.

Το νέο Defender ολοκλήρωσε την εξέλιξή του και, παρότι ακόμη παραμένει καμουφλαρισμένο, αυτό δεν εμποδίζει τη Land Rover να ανακοινώσει ότι το γύρισε «σπίτι» ύστερα από μια μακρά δοκιμή σε όλον τον κόσμο.

Σε πολικές θερμοκρασίες και σε εξουθενωτικά ζεστό κλίμα για πάνω από 1,2 εκατομμύρια χιλιόμετρα λοιπόν, το νέο Defender επανεμφανίζεται εν δήμω μέσω νέων φωτογραφιών στην 5πορτη διαμόρφωσή του.

Land Rover Defender

Το νέο Defender, του οποίου το εσωτερικό έχει ήδη ανεπίσημα αποκαλυφθεί, να θυμίσουμε ότι θα διατίθεται με τρεις και πέντε πόρτες. Θα χρησιμοποιήσει μια νέα γενιά κινητήρων, αλλά αυτό που δεν θα αλλάξει θα είναι η σκληροτράχηλη ιδιοσυγκρασία του: Σχετικά μικρό μεταξόνιο, κοντοί πρόβολοι, γενναιόδωρο ύψος από το έδαφος και τετρακίνηση με διάφορα κλειδώματα στα διαφορικά θα επιτρέπουν σε όποιον το επιθυμεί να δοκιμάζει σε δύσκολα, εκτός ασφάλτου τερέν.

Land Rover Defender

Το Defender, ωστόσο, πρέπει να καταβάλλει προσπάθειες για την εσωτερική ατμόσφαιρα και την τεχνολογική επάρκειά του. Διότι όσο και σκληροτράχηλο χαρακτήρα να προτάσσει, ένα καλοβαλμένο εσωτερικό αποτελεί εκ των ων ουκ άνευ για την εμπορική επιτυχία. Όσο για την τεχνολογία, αυτή του off-roading τη θεωρούμε δεδομένη και καλοδεχούμενη, αλλά και το πλαίσιο των νέων κανονισμών ασφαλείας, αρκετά από τα βοηθήματα οδήγησης τα καθιστά υποχρεωτικά σε δύο τρία χρόνια από σήμερα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube