Νέο Land Rover Defender: Διαρροή μέσω… Lego

Νέο Land Rover Defender: Διαρροή μέσω… Lego

Ο σχεδιασμός της νέας γενιάς του Defender διέρρευσε στο web με πρωτότυπο τρόπο. To εκ Βρετανίας ορμώμενο σκληροτράχηλο 4x4 αποκαλύφθηκε πλήρως πάνω σε ένα κουτί Lego της σειράς Technic.

Οι συνάδελφοί μας στον αμερικανικό ιστότοπο «The Brothers Brick» ανταποκρίθηκαν άμεσα απαθανατίζοντας τις εικόνες του Land Rover Defender της Lego Technic. Οι φωτογραφίες που βγήκαν στη δημοσιότητα, πιθανώς κατά λάθος, δείχνουν τις τελικές γραμμές της νέας γενιάς του 4x4 του Βρετανού κατασκευαστή.

Το μοντέλο, χωρίς να μας επιφυλάσσει καμία έκπληξη, έχει την κλασική κυβιστική εμφάνιση υπό το ίδιο πνεύμα που ήταν σχεδιασμένο και το απελθόν Defender. Το κουτί της Lego μας αποκαλύπτει επίσης τα στρογγυλά εμπρός φανάρια LED, μυώδη φτερά, 6άκτινες ζάντες, ρεζέρβα τοποθετημένη στην πίσω πόρτα και λευκή οροφή που συνδυάζεται με πράσινη-χακί καροσερί «αλουμινένια» ένθετα στον προφυλακτήρα.

Land Rover Defender

Το Land Rover Defender της Lego Technic, που έχει προγραμματιστεί για εμπορικό λανσάρισμα τον Οκτώβριο του 2019, πατάει σε ένα μικρό διάγραμμα που βρίσκεται στην κάτω δεξιά πλευρά του κουτιού, διαστάσεων 42 cm x 20 cm. Οπότε έχουμε τουλάχιστον το λόγο μήκος:ύψος σε αυτόν το εκπρόσωπο υπό κλίμακα που συντίθεται από 2.573 κομμάτια.
Land Rover Defender
Όσον αφορά τα μηχανικά μέρη, το νέο Land Rover Defender θα λανσαριστεί με κινητήρες βενζίνης και τουρμποντίζελ, ενώ ελαφρές υβριδικές εκδόσεις και επαναφορτιζόμενες υβριδικές θα συμπληρώνουν την γκάμα.

Η επίσημη πρεμιέρα του αυτοκινήτου αναμένεται στο τέλος του χρόνου, ενώ οι πρώτες παραδόσεις από το 2020.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube