Νέο Laguna και περισσότερα crossover από τη Renault

Νέο Laguna και περισσότερα crossover από τη Renault

Η Renault σκοπεύει να εμπλουτίσει τη γκάμα της με τo νέο Laguna για τη μεσαία κατηγορία και αρκετά νέα crossover.

Η γκάμα της Renault σύντομα θα είναι αγνώριστη και πλήρως ανανεωμένη. Μετά το λανσάρισμα του νέου Twingo η εταιρία στρέφει το ενδιαφέρον της στη μεσαία κατηγορία με το νέο Laguna, αλλά ετοιμάζει και εκπλήξεις.

Όπως αποκάλυψε ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της γαλλικής φίρμας Stefan Müller σύντομα θα δούμε τη νέα γενιά του Renault Laguna. Στο πλάνο της εταιρίας όμως είναι και το λανσάρισμα πολλών νέων crossovers, μετά το Captur που ήδη κυκλοφορεί και το νέο Espace που παρουσιάστηκε πρόσφατα. Πρόκειται για μοντέλα που θα προσφέρουν υψηλή ποιότητα σε προσιτή τιμή, αφού δεν θα διαθέτουν «αχρείαστα ακριβά πράγματα», σύμφωνα με τον Müller. Ένα από αυτά ίσως να είναι και το Renault Value Up.

Ο κ. Müller ξεκαθάρισε ακόμη ότι η Renault είναι μάλλον απίθανο να παρουσιάσει κάποιο υβριδικό plug-in μοντέλο, χαρακτηρίζοντας αυτή την τεχνολογία «δύσκολη χωρίς λόγο και πολύ ακριβή». Ωστόσο διευκρίνισε ότι η τεχνογνωσία υπάρχει, οπότε αν υπάρξει και η ζήτηση για ένα τέτοιο μοντέλο η Renault θα είναι έτοιμη να ανταποκριθεί.

[Πηγή: Worldcarfans]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube