Νέο Kia Sorento: Αποκάλυψη για το εσωτερικό

Νέο Kia Sorento: Αποκάλυψη για το εσωτερικό

Με το Σαλόνι της Γενεύης να πλησιάζει, η Kia συνεχίζει να αποκαλύπτει κομμάτι κομμάτι το νέο Sorento, με την κορεατική φίρμα να παρουσιάζει σήμερα το εσωτερικό του μεγάλου της 7θέσιου SUV.

Kia Sorento 2020 exterior official sketch

Νέες εικόνες του Kia Sorento ανέβασε η Kia στο web. Παρόλο που η επικοινωνία της κορεατικής φίρμας  έχει αφοπλιστεί τρόπο τινά από διαρροές που έδειξαν πρόσφατα το νέο SUV χωρίς καμουφλάζ, αυτή τη φορά, έχουμε να κάνουμε σκίτσα του εσωτερικού που  επιβεβαιώνουν τη μεγάλη αισθητική εξέλιξη του κορεατικού οικογενειακού SUV.

Επομένως, το εξωτερικό δεν αποτελεί πια έκπληξη αφού γνωρίζουμε ήδη τα χαρακτηριστικά του: Τραβηγμένες γραμμές, μυώδης σχεδιασμό και παραπάνω νίκελ. Αυτό που μας ενδιαφέρει εδώ όμως είναι εικόνες του εσωτερικού.

Kia Sorento 2020 interior official sketch

Η μεγαλύτερη οθόνη αφής (σε πανοραμική διαμόρφωση) εξακολουθεί να είναι ενσωματωμένη στο τεράστιο ταμπλό, αλλά το τιμόνι είναι ολοκαίνουργιο, όπως και τα όργανα, τα οποία είναι πλέον ψηφιακά. Άλλη σημαντική εξέλιξη είναι ο μοχλός ταχυτήτων: Ο λεβιές είναι πλέον ένα περιστροφικό χειριστήριο και όχι το κλασικό «μπαστούνι», όπως στο απερχόμενο μοντέλο. Οι δε αεραγωγοί έχουν επίσης ανασχεδιαστεί.

Κάτω από το καπό, θα βρούμε ένα επαναφορτιζόμενο υβριδικό σύστημα κίνησης, ήδη «επιβεβλημένο» γι’ αυτό το είδος μοντέλων στην Ευρώπη. Η απειλή ενός δυσμενούς μέσου όρου CO2 ανά φίρμα οδηγεί πολλές εταιρείες στην παραπάνω επιλογή και άλλες σε κατάργηση μοντέλων στην Ευρώπη.

Kia Sorento 2020 exterior official sketch

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube