Νέο Kia Sorento και άχρηστα teaser

Νέο Kia Sorento και άχρηστα teaser

Η Kia θα έρθει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης με την τέταρτη γενιά του μεγάλου SUV της, του Sorento. Οι Κορεάτες μας δίνουν μια γενική εικόνα με σκίτσα... αλλά το web βοά με φωτογραφίες χωρίς καμουφλάζ.

Με ένα σύντομο δελτίο Τύπου, η Kia ανακοινώνει ότι θα παρουσιάσει το νέο Sorento στις 3 Μαρτίου στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Θα είναι η τέταρτη γενιά του μεγάλου SUV από την κορεατική εταιρεία, 18 χρόνια ύστερα από το λανσάρισμα του πρώτου Sorento.

Το μοντέλο είναι σημαντικό επειδή είναι «παγκόσμιο», καθώς πωλείται σε διαφορετικές ηπείρους, με πάνω από τρία εκατομμύρια αυτοκίνητα να έχουν πωληθεί από το 2002.

Kia Sorento 2021

Όπως συμβαίνει συχνά με την Kia, η ανακοίνωση συνοδεύεται από σκίτσα. Βλέπουμε έτσι τις κύριες γραμμές του Sorento IV, οι οποίες θα είναι πιο αδρές. Στο εμπρός μέρος, τα φανάρια «τραβούν» τη γρίλια της μάσκας προς τα πλαϊνά, η οποία όμως διατηρεί την εμφάνιση της «μύτης της τίγρης». Στο πίσω μέρος θα υπάρχουν κατακόρυφα φώτα, σε δύο παράλληλα μέρη.

Kia Sorento 2021

Το πίσω τζάμι φαίνεται πιο κεκλιμένο, ένα οπτικό αποτέλεσμα που ενισχύεται από τον οπισθοκλινή σχεδιασμό του τρίτου πλευρικού παραθύρου. Σημειώστε ακόμα την παρουσία ενός διακοσμητικού νικελένιου στοιχείου, αλά πτερύγιο καρχαρία, όπως στο ProCeed.

Η πρόβλημα για την Kia είναι ότι αυτά τα teasers δεν λένε πλέον πολλά! Το αυτοκίνητο, το οποίο είχε ήδη εμφανιστεί στην Κορέα, απαθανατίστηκε και πάλι χωρίς καμουφλάζ στην Καλιφόρνια, κατά τη διάρκεια της μαγνητοσκόπησης ενός διαφημιστικού. Κι έτσι το Sorento φωτογραφήθηκε από κάθε γωνία! Αλλά αυτό δεν ήταν κάτι που ενθάρρυνε την Kia για να αναθεωρήσει τα επικοινωνιακά σχέδιά της!

Kia Sorento 2021

Στις λίγες πληροφορίες που δίνουν οι Κορεάτες, μαθαίνουμε ότι το Sorento θα εγκαινιάσει μια νέα πλατφόρμα, σχεδιασμένη ειδικά για τα SUV της εταιρείας. Και ότι για πρώτη φορά ένα υβριδικό σύστημα κίνησης θα εμφανιστεί στην γκάμα του Sorento.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube