Νέο Jeep Wrangler με μικρότερη μάσκα και μεγαλύτερη οθόνη

Νέο Jeep Wrangler με μικρότερη μάσκα και μεγαλύτερη οθόνη

Η Jeep παρουσίασε το ανανεωμένο Wrangler με μικρές αισθητικές επεμβάσεις εξωτερικά, όπως μικρότερη γρίλια και ανασχεδιασμένο εσωτερικό με μεγαλύτερη οθόνη infotainment.

Η τέταρτη γενιά του εμβληματικού Jeep Wrangler μπήκε στην παραγωγή το 2017 και έχοντας ήδη στην πλάτη του σχεδόν έξι χρόνια εμπορικής πορείας, η ώρα της ανανέωσής του έφτασε. 

O Αμερικανός κατασκευαστής παρουσίασε το ανανεωμένο Wrangler στην έκθεση της στη Νέα Υόρκη, με το μοντέλο να φέρει μικρές επεμβάσεις στο εσωτερικό του και αναβαθμισμένη τεχνολογία, επεκτείνοντας με αυτόν τον τρόπο τον κύκλο ζωής του.

Jeep Wrangler

Εξωτερικά, η χαρακτηριστική του γρίλια έχει μικρύνει σε διαστάσεις σε σχέση τον προκάτοχό του και στην γκάμα έχουν προστεθεί ζάντες νέας σχεδίασης που ξεκινούν από τις 17" και φτάνουν έως τις 20". Ανάλογα την έκδοση, οι ζάντες μπορούν να συνδυαστούν με ελαστικά που αγγίζουν τις 35".

Παράλληλα, οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε σκληρή και υφασμάτινη οροφή. H τελευταία, στα υψηλότερα επίπεδα εξοπλισμού είναι ηλεκτρική. 

Jeep Wrangler

Περνώντας στο εσωτερικό, η οθόνη του infotainment που λειτουργεί με το τελευταίο λογισμικό Uconnect 5, έχει μεγαλώσει και η διαγώνιός της είναι πλέον 12,3". Ως αποτέλεσμα, οι κεντρικό αεραγωγοί έχουν πια ορθογώνιο σχήμα και βρίσκονται κάτω από αυτήν.

Στην γκάμα των κινητήρων δεν υπάρχουν αλλαγές. Πάντως, η plug-in υβριδική έκδοση 4xe απέκτησε ένα Power Box με τέσσερις πρίζες έτσι ώστε να τροφοδοτούνται εξωτερικές συσκευές. 

Jeep Wrangler

Επιπλέον, η Jeep τονίζει ότι το νέο Wrangler είναι πιο ασφαλές, και θωρακίζεται με πάνω από 85 ενεργά και παθητικά συστήματα ασφαλείας όπως δομικές βελτιώσεις για πλευρικές συγκρούσεις.

To ανανεωμένο Jeep Wrangler αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αγορές της Ευρώπης αργότερα μέσα στη χρονιά.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube