Νέο Honda e Limited Edition για λίγους [video]

Νέο Honda e Limited Edition για λίγους [video]

Η Honda παρουσίασε με τη βοήθεια του Max Verstappen, τη νέα έκδοση Limited Edition του Honda e, η οποία θα παραχθεί σε μόλις 50 κομμάτια.

Η Honda παρουσίασε με τη βοήθεια του παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1, Μax Verstappen, τη νέα έκδοση Limited Edition του Honda e. Μόλις 50 κομμάτια της συλλεκτικής έκδοσης θα κατασκευαστούν συνολικά και προορίζονται όλα για τις αγορές της Γηραιάς ηπείρου.

Όλα τα Honda e Limited Edition είναι βαμμένα σε κόκκινο χρώμα Premium Crystal Red σε συνδυασμό με μαύρη οροφή. Παράλληλα, η μάσκα εμπρός, το πίσω μέρος, τα μαρσπιέ, οι «ψηφιακοί» καθρέπτες και οι ζάντες 17" είναι σε μαύρη γυαλιστερή απόχρωση. Στο εσωτερικό, δεν υπάρχουν αλλαγές, αλλά η έκδοση περιλαμβάνει όλα τα καλούδια των υπόλοιπων e. 

Honda e Limited Edition

Tα Honda e της έκδοσης Limited Edition εξοπλίζονται με το ηλεκτρικό μοτέρ τοποθετημένο στον πίσω άξονα, απόδοσης 154 PS και 315 Nm ροπής. Το τελευταίο, αντλεί ενέργεια από μία μπαταρία χωρητικότητας 35,5 kWh που του προσφέρει σύμφωνα με το εργοστάσιο, αυτονομία 201 km.

Στο βίντεο που δημοσίευσε η Honda, o Ολλανδός οδηγός, κάθισε πίσω από το τιμόνι του μικρού ηλεκτρικού και περιηγήθηκε στη μεσαιωνική πόλη Dozza της Ιταλίας. Ο Verstappen περιέγραψε το Honda e ως «απλά αξιαγάπητο, πανέμορφο, fun to drive και ως το τέλειο όχημα για αστικές μετακινήσεις».

Το Honda e Limited Edition είναι ήδη διαθέσιμο για παραγγελία σε αγορές της Ευρώπης, αλλά με τόση μικρή παραγωγή, οι πιθανότητες να το δούμε στη χώρα μας είναι μάλλον περιορισμένες.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube