Nέο Honda Civic Sport Tourer με ρυθμιζόμενη πίσω ανάρτηση

Nέο Honda Civic Sport Tourer με ρυθμιζόμενη πίσω ανάρτηση

Θα παρουσιαστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης και θα έρθει στην Ελλάδα στα μέσα του 2014

Η Honda ετοιμάζεται να παρουσιάσει στη Φρανκφούρτη το νέο της μικρομεσαίο station wagon, το Civic Sport Tourer, η διάθεση του οποίου θα αρχίσει τους πρώτους μήνες του 2014.

Στο πλαίσιο των πληροφοριών που έρχονται στο φως, ανακοίνωσε ότι θα εξοπλίζει το Civic Sport Tourer με σύστημα πίσω ρυθμιζόμενης ανάρτησης, κάτι που για πρώτη φορά εμφανίζεται σε αυτοκίνητο της συγκεκριμένης κατηγορίας. 

Το Adaptive Damper System έχει τρεις θέσεις λειτουργίας, D (Dynamic), N (Normal) και C (Comfort) προκειμένου να ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο στο εκάστοτε μεταφερόμενο φορτίο και να εξασφαλίζει σταθερότητα και άνεση . Ο οδηγός θα μπορεί να επιλέξει το πρόγραμμα που επιθυμεί από τον ειδικό διακόπτη στην κονσόλα.

Σε ό,τι αφορά στους κινητήρες, είναι σχεδόν σίγουρο πως το αυτοκίνητο θα εξοπλίζεται με τον φρέσκο 1.6 i-DTEC, τον οποίο γνωρίσαμε από την 5θυρη εκδοχή του μοντέλου. Αποδίδει 120 ίππους και 30,6 kgm ροπής, ενώ για το Civic Sport Tourer ανακοινώνεται κατανάλωση της τάξης των 4 lt/100 km και εκπομπή CO2 μικρότερη των 100 gr/km. Το Civic Sport Tourer θα κατασκευάζεται στη Μεγάλη Βρετανία και στην Ελλάδα η άφιξή του υπολογίζεται στα μέσα του 2014. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube