Νέο Fiat 500L Beats Edition

Νέο Fiat 500L Beats Edition

Η Fiat ανακοίνωσε την έκδοση Beats για το 500L που θα διατεθεί σύντομα στην Ευρώπη μαζί με την προσθήκη δύο ακόμη κινητήρων στην γκάμα του μοντέλου.

Το νέο Fiat 500L Beats Edition διατίθεται με ένα αναβαθμισμένο ηχοσύστημα Beats, εξ ου και η ονομασία του, που εξελίχτηκε ειδικά για το μοντέλο αυτό από τον μουσικό παραγωγό Jimmy Iovine, πρόεδρο της Dr. Dre and Interscope Geffen A&M Records.

Το νέο 500L Beats ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα της γκάμας από το αμάξωμα που είναι βαμμένο σε γκρι ανοιχτό και μαύρο με γυαλιστερά μαύρα τελειώματα και κόκκινες και σατινέ διακοσμήσεις χρωμίου. Στο εσωτερικό, το χρωματικό μοτίβο είναι ανάλογο του αμαξώματος, με νέας σχεδίασης υφασμάτινη επένδυση, με φινιρίσματα οικολογικού δέρματος και κόκκινες ραφές.

Η Fiat ανακοίνωσε ότι η διάθεση του νέου 500L Beats Edition θα ξεκινήσει αυτή την εβδομάδα στην Ιταλία και θα ακολουθήσει στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές αγορές, μεταξύ των οποίων και η ελληνική, πολύ σύντομα.
 
Ταυτόχρονα με τη νέα έκδοση του 500L, η Fiat θα παρουσιάσει και δύο νέους κινητήρες για το μοντέλο, ένα 1.600άρη τουρμποντίζελ MultiJet II και τον «παλιό» 1. 400άρη τούρμπο T-Jet. Και οι δύο αποδίδουν 120 PS και προφανώς διαφοροποιούνται στη μέγιστη ροπή που είναι 32,6 kgm για τον ντίζελ και «μόνο» 21,9 για τον βενζινοκίνητο.

Όσον αφορά στις επιδόσεις το νέο πετρελαιοκίνητο 500L θα χρειάζεται 10,7” για να πιάσει τα 100 km/h από στάση, θα καίει 4.6 lt για κάθε 100 km και θα εκπέμπει 120 g CO2 για κάθε χιλιόμετρο που θα διανύει. Τα αντίστοιχα νούμερα που ανακοινώνει η Fiat για το 500L με τον T-Jet είναι 10,2”, 6,9 lt και 159 g. Η τελική ταχύτητα και για τα δύο μοντέλα του 500L θα είναι 189 km/h.

Στην γκάμα του 500L έρχεται να προστεθεί ακόμη μία έκδοση που η Fiat ονομάζει Business και όπως λέει «απευθύνεται σε επαγγελματίες». Τα χαρακτηριστικά της είναι το νέο μεταλλικό χρώμα Venezia Blue που προστίθεται στη χρωματική παλέτα του μοντέλου, νέο ύφασμα και δερμάτινες επενδύσεις στην καμπίνα, καθώς και ανανεωμένα πακέτα έξτρα εξοπλισμού.

[Πηγή Fiat]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube