Νέο Audi A4: Μια πρόγευση από το φρεσκάρισμα

Νέο Audi A4: Μια πρόγευση από το φρεσκάρισμα

Το Ingolstadt εντός ολίγου θα υιοθετήσει το νέο πρόσωπό του. Γερμανικό περιοδικό μας δείχνει τη μια άκρη του, επιβεβαιώνοντας τις σημαντικές αλλαγές, αρχής γενομένης από το Α4.

Εάν είστε από αυτούς που θεωρούν ότι η ανανέωση στις γερμανικές φίρμες είναι πάντα αδιόρατη, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε. Και μάλιστα μερικές τέτοιες βγάζουν το μάτι από την πρώτη ματιά. Και όταν συμβαίνει αυτό, είναι επειδή υπήρχε ένα πραγματικό πρόβλημα προς επιδιόρθωση! Θυμηθείτε, για παράδειγμα, την εις βάθος ανανέωση της 1 Series, ύστερα από στιλ της δεύτερης γενιάς που τόσο επικρίθηκε…

Από την μεριά της, λοιπόν, η Audi ετοιμάζεται να προσφέρει μια μεγάλη αισθητική-κοσμητική ανανέωση για το A4, επειδή οι πωλήσεις της γενιάς B9 δεν βρίσκονται στο προσδοκώμενο επίπεδο. Ο σχεδιασμός του, πολύ υποτονικός και πολύ κλινικός, μπήκε επιτέλους στο μικροσκόπιο της εταιρείας. Το ανανεωμένο A4 θα έχει ένα νέο, πιο εκφραστικό πρόσωπο.

Το γερμανικό περιοδικό «Auto Motor und Sport» δίνει μια επισκόπηση του νέου προσώπου, σε μια συνέντευξη με τον Hans-Joachim Rothenpieler, ο οποίος διορίστηκε στο τέλος του 2018 υπεύθυνος τεχνικής εξέλιξης της φίρμας. Ο νέος τεχνικός επικεφαλής σηκώνει τη μια γωνία του πέπλου και έτσι βλέπουμε τη νέα εμφάνιση του Α4 -ή τουλάχιστον μέρος της. Τα φανάρια χάνουν το περίγραμμα σχήματος «L» και σχηματίζουν μια αιχμή προς τη γρίλια της μάσκας. Με την τελευταία να έχει, όπως και οι πρόσφατες μπερλίνες της Audi, πιο έντονες γωνίες.

Το νέο A4 φαίνεται λοιπόν έτοιμο. Θα κάνει την έκπληξη ντεμπουτάροντας απροειδοποίητα ύστερα από λίγες μέρες στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης; Ίσως! Ακόμα και παρόλο που το Ingolstadt έχει επί του παρόντος προγραμματίσει να έχει για εκθεσιακή προμετωπίδα του το ηλεκτρικό πρωτότυπο Q4 e-tron και τα νέα επαναφορτιζόμενα υβριδικά των Q5, A6, A7 και A8.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube