Νέες φωτογραφίες του αντικαταστάτη του Renault Koleos

Νέες φωτογραφίες του αντικαταστάτη του Renault Koleos

Νέες φωτογραφίες της κινεζικής εκδοχής του αντικαταστάτη του Renault Koleos κυκλοφόρησαν στο web, λίγες ημέρες πριν από το ντεμπούτο του στο Auto China 2016, στο Πεκίνο.

Ύστερα από την πρώτη γεύση που πήραμε από τη διαρρεύσασα φωτογραφία εχθές το βράδυ, κυκλοφόρησαν στο web και άλλες φωτογραφίες του νέου μεσαίου SUV της Renault που θα παρουσιαστεί επίσημα on-line σήμερα.

Το νέο γαλλικό SUV θα ντεμπουτάρει με το όνομα του προκατόχου του στην Κίνα, στο Auto China 2016 στο Πεκίνο, στις 25 Απριλίου, δηλαδή ως «Koleos», αν και στην Ευρώπη είναι αμφίβολο αν θα ονομάζεται έτσι.

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα κινεζικά φόρα, μπορούμε να δούμε, όπως εξάλλου και στην χθεσινοβραδυνή φωτογραφία, ότι το νέο μεσαίο SUV της Renault έλκει το σχεδιασμό του από τα υφιστάμενα Talisman και Mégane στο εμπρός μέρος και κυρίως στη μάσκα. Στο προφίλ, όπως είναι λογικό άλλωστε εκ της κατηγορίας του, η σιλουέτα του είναι συγγενής με αυτή του μικρότερου crossover της εταιρείας, του Kadjar.

To νέο γαλλικό SUV θα μοιράζεται την σπονδυλωτή πλατφόρμα Common Module Family (CMF) της Συμμαχίας Renault-Nissan και τα μηχανικά μέρη με το Nissan X-Trail. Με άλλα λόγια το αυτοκίνητο θα έχει το ίδιο μεταξόνιο των 2,7 m, αλλά θα είναι ελαφρά μακρύτερο, στα 4,67 m έναντι 4,64 του X-Trail, και πιο φαρδύ, 1,84 έναντι 1,82 m.

Αντίθετα με την Ευρώπη, όπου το νέο SUV της Renault πιθανότατατ θα διατίθεται με 1.600άρι μοτέρ, βενζίνης ή ντίζελ και 163 ή 130 ίππων αντίστοιχα, στην Κίνα το βασικό μοτέρ μάλλον θα είναι δίλιτρο με 150 PS και το μεγαλύτερο 2,5λιτρο με 186, συνδυαζόμενο με 6άρι χειροκίνητο ή αυτόματο σασμάν, σε εκδόσεις 4x2 ή 4x4.

Για την κινεζική αγορά, το Koleos θα κατασκευάζεται από την τοπική κοινοπραξία της Renault-Nissan με την Dongfeng. Όι υπόλοιπες αγορές, όταν λανσαριστεί τον επόμενο χρόνο, το πιθανότερο να προμηθεύονται τα αυτοκίνητά τους από το εργοστάσιο της Renault στο Busan, στη Νότιο Κορέα.

[Πηγή carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube