Πρώτη επίσημη φωτογραφία του αντικαταστάτη του Renault Koleos;

Πρώτη επίσημη φωτογραφία του αντικαταστάτη του Renault Koleos;

Μια άκρως διαφωτιστική και πιθανότατα επίσημη εικόνα του αντικαταστάτη του Renault Koleos κυκλοφορεί ήδη στο web, λίγες ώρες πριν από την αυριανή αποκάλυψή του.

Νωρίτερα σήμερα το πρωί δημοσιεύσαμε ένα μικρό teaser video με το νέο μεσαίο SUV της Renault που θα αντικαταστήσει το Koleos και ήδη έχουμε στα χέρια μας μια κατά πάσα πιθανότητα επίσημη φωτογραφία του.

To νέο «Koleos», αν βασιστούμε στη φωτογραφία, δεν κρύβει καμία απολύτως έκπληξη, χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα κακό, μιας και πατά αισθητικά πάνω στο Talisman.

H οικεία εικόνα με το μεγάλο σήμα της Renault δεσπόζει στη μάσκα και εδώ, ενσωματώνοντας ένα ζευγάρι από εμπρός φανάρια φουλ LED, κατά το πρότυπο των Mégane και Talisman, πλαισιωμένα από κάτω με σειρά φώτων ημέρας LED σε σχήμα μπούμερανγκ. Η σχάρα της μάσκας είναι διακοσμημένη με μεταλλικά πτερύγια, ενώ υπάρχουν προστατευτικά πλαστικά στο κάτω κομμάτι του εμπρός μέρος που πιθανότατα επεκτείνονται και κάτω από το μοτέρ.

Η γαλλική βερσιόν του Nissan X-Trail που επέχει θέση αντικαταστάτη του Koleos θα διατίθεται αποκλειστικά 5θυρο. Ως αδελφό μοντέλο του γαλλικού κλάδου της Συμμαχίας Renault-Nissan, θα χρησιμοποιεί πιθανότατα την ίδια γκάμα μοτέρ που έχουμε γνωρίσει στο X-Trail: 1.600άρης βενζινοκινητήρας τούρμπο με 163 άλογα ή 1.600άρης τουρμποντίζελ με 130 άλογα, σε δικίνητη και τετρακίνητη έκδοση.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα μάθουμε με την αυριανή επίσημη αποκάλυψη του αυτοκινήτου, όπως ανακοίνωσε η Renault μέσω της σελίδας της στο facebook.

[Πηγή φωτογραφίας autoweek.nl μέσω worldcarfans]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube