Νέα Toyota Supra, η πρώτη εικόνα

Νέα Toyota Supra, η πρώτη εικόνα

Η Supra είναι ίσως το αυτοκίνητο που του έχει πάρει περισσότερο χρόνο απ’ όσο του αναλογεί για να αποκαλυφθεί. Ύστερα από μπόλικα τεστ με καμουφλαρισμένες εκδόσεις, teaser και διαφημίσεις, ιδού η πρώτη εικόνα-έκπληξη μέσα σε… κοντέινερ!

Τελικά, όποιοι περιμένουν τη συνέχεια του ονόματος Supra χρειάστηκε να επιδείξουν μέχρι σήμερα ιώβειο υπομονή. Να σας θυμίσουμε ότι η βαλίτσα ξεκινά το 2014, με την παρουσίαση του πρωτοτύπου FT-1, αν και οι άνθρωποι της Toyota είχαν ξεκινήσει τη δουλειά στο σχεδιαστήριο πολύ νωρίτερα. Από τότε, πολύ νερό κύλισε στο αυλάκι, η Toyota προχώρησε πολύ και συνεργάστηκε με την BMW, η οποία έχει ήδη λανσάρει εδώ και κάμποσο καιρό το κάμπριο ξαδέρφι της Supra, τη νέα Z4

Οι πληροφορίες λένε ότι τα «βάσανά» μας τελείωσαν και ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε περισσότερο, καθώς η επίσημη παρουσίαση της νέας Toyota Supra αναμένεται στο North American International Auto Show, στο Detroit, τον προσεχή Ιανουάριο. Αναμένοντας λοιπόν την πρεμιέρα της, ορίστε και μια φωτογραφία, πιθανώς από την επικείμενη μεταφορά της στα States. H φωτογραφία δείχνει το εμπρός μέρος της νέας Supra μέσα σε κοντέινερ, μουσούδα με χαρακτηριστική ομοιότητα αυτής του πρωτοτύπου FT-1. Κάτι που εξάλλου είχαμε επιβεβαιώσει ύστερα από την εμφάνιση των καμουφλαρισμένων πρωτοτύπων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Toyota Supra, μια ιστορία 40 ετών

Η νέα Supra θα λανσαριστεί εμπορικά τον προσεχή Μάιο με 3λιτρο 6κύλινδρο μοτέρ σε σειρά και ισχύ περίπου 350 άλογα, με την Toyota να υπόσχεται ένα αυτοκίνητο τελείως διαφορετικό από την Z4. Οπότε αυτό που απομένει είναι να το δούμε και να το δοκιμάσουμε σε δρόμο και πίστα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube