Νέα Toyota Corolla TREK με περιπετειώδη εμφάνιση

Νέα Toyota Corolla TREK με περιπετειώδη εμφάνιση

Η έκδοση TREK απευθύνεται σε οικογένειες με ενεργό τρόπο ζωής.

Η Toyota παρουσίασε τη νέα έκδοση TREK της Corolla, με την οποία εισέρχεται δυναμικά στην κατηγορία των μικρομεσαίων με εμφάνιση και χαρακτήρα crossover, απέναντι στα Ford Focus Active και KIA XCeed.

Toyota Corolla TREK

Σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό που αφορά πεντάθυρα hatchback, η ιαπωνική εταιρεία επέλεξε το αμάξωμα Touring Sport (station wagon) για καλύτερες μεταφορικές δυνατότητες ενώ χάρη στην ψηλωμένη ανάρτηση, η απόσταση από το έδαφος αυξήθηκε κατά 20 mm επιτρέποντας πιο άνετη κίνηση σε ελαφριές εκτός δρόμου διαδρομές.

Εξωτερικά, η Corolla TREK ξεχωρίζει από τις ζάντες 17", τα πλαστικά προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος και τις ποδιές σε απόχρωση αλουμινίου που της χαρίζουν πιο περιπετειώδη εμφάνιση. Αισθητικές πινελιές βρίσκουμε ακόμα στη γρίλια με κυψελωτό φόντο, τα φιμέ πίσω τζάμια, τα φώτα LED και τα προβολάκια.

Toyota Corolla TREK

Στο εσωτερικό η εικόνα είναι γνώριμη, με οθόνη 7" στον πίνακα οργάνων, κεντρική οθόνη 7" που φιλοξενεί το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, διακοσμητικές επενδύσεις σε στυλ ξύλου και τα λογότυπα TREK στα πατήματα των μαρσπιέ. Ο εξοπλισμός ασφαλείας περιλαμβάνει Adaptive Cruise Control με λειτουργίες stop and start, Lane Trace Assist, Traffic Sign Recognition και Intelligent Auto High Beam.

Από πλευράς κινητήρων, η έκδοση TREK θα διατεθεί με τον 1,2 turbo και τα υβριδικά σύνολα 1,8 λίτρων και 2,0 λίτρων.

Η Corolla TREK είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ της Toyota και της εταιρείας ποδηλάτων Trek Bicycle, η οποία επέλεξε το μοντέλο ως αυτοκίνητο υποστήριξης για τις ομάδες Trek-Segafredo World Tour.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube