Nέα Porsche 911 T: Βack to basics [video]

Nέα Porsche 911 T: Βack to basics [video]

Επιστροφή στα βασικά για τη νέα Porsche 911 Τ που είναι ελαφρύτερη, με ισχύ 384 PS και χειροκίνητο κιβώτιο.

O Γερμανός κατασκευαστής μεγάλωσε την γκάμα της 911 παρουσιάζοντας τη νέα Porsche 911 Τ. Μια νέα έκδοση που έρχεται να τοποθετηθεί ανάμεσα στην Carrera και την Carrera S.

Στο πίσω μέρος της είναι τοποθετημένος ένας 3λιτρος twin-turbo boxer κινητήρας απόδοσης 384 PS και 448 Νm ροπής. To σπριντ για το 0-100 km/h ολοκληρώνεται σε 4,5", νούμερο που με το αυτόματο κιβώτιο PDK μειώνεται στα 4,2"., ενώ η τελική της ταχύτητα αγγίζει τα 291 km/h.

Porsche 911 T

Όπως αρμόζει στις 911 Τ, το μοντέλο μπήκε σε αυστηρή δίαιτα, μειώνοντας τα υλικά της ηχομόνωσης και αφαιρώντας τα πίσω καθίσματα. Επιπλέον, το πίσω τζάμι είναι πιο λεπτό και η μπαταρία είναι ελαφρύτερη. Ως αποτέλεσμα, η 911 Τ ζυγίζει 1.476 kg, όντας 45 kg ελαφρύτερη από την Carrera.

Ωστόσο, η Porsche δεν περιορίστηκε στην αφαίρεση βάρους για την 911 Τ. Το μοντέλο εξοπλίζεται με 7άρι χειροκίνητο σασμάν και το σύστημα ανάρτησης PASM, με την απόσταση της από το έδαφος να είναι μειωμένη κατά 10 mm, πακέτο Sport Chrono, σπορ εξάτμιση και μπλοκέ διαφορικό με torque vectoring.

Porsche 911 T

Εξωτερικά, η Porsche 911 T διαθέτει λεπτομέρειες σε χρώμα Αgate Grey και πατάει σε ζάντες 20" εμπρός και 21", οι οποίες προέρχονται από την Carrera S και είναι βαμμένες σε χρώμα Titanium Grey. Περνώντας στο εσωτερικό, συναντάμε τιμόνι GT Sport, καθίσματα Sport Plus και λεπτομέρειες σε γκρι και μαύρο χρώμα.

Το βιβλίο παραγγελιών της Porsche 911 Τ έχει ήδη ανοίξει και τα πρώτα αυτοκίνητα θα φτάσουν στις αντιπροσωπείες το Φεβρουάριο του επόμενου έτους.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube