Νέα πολυτελής έκδοση Platinum για το Ford Ranger

Νέα πολυτελής έκδοση Platinum για το Ford Ranger

Η Ford παρουσίασε την κορυφαία έκδοση Platinum του Ranger, εξαιρώντας την ειδική περίπτωση του Raptor, θέτοντας νέα στάνταρ στην πολυτέλεια των pick-up.

​​Ford Ranger Platinum

Η Ford παρουσίασε το νέο Ranger Platinum το οποίο ισχυρίζεται ότι είναι το πολυτερέστερo Ranger που κατασκεύασε ποτέ.

Το νέο Ranger Platinum διατίθεται αποκλειστικά σε πενταθέσια, διπλοκάμπινη έκδοση και κινείται από έναν τρίλιτρο V6 turbo diesel απόδοσης 240 PS και 600 Nm ροπής. Η ισχύς μεταφέρεται στο δρόμο μέσω του νέου, ηλεκτρονικά ελεγχόμενου συστήματος μόνιμης τετρακίνησης και του 10τάχυτου αυτόματου κιβώτιο που διαθέτει επανασχεδιασμένες βάσεις για μειωμένο θόρυβο και τους κραδασμούς.

Ford Ranger Platinum

Το μέγιστο βάρος ρυμούλκησης φτάνει τα 3.500 kg και το ωφέλιμο φορτίο ξεπερνά τα 1.000 kg.

Eξωτερικά, το Ranger Platinum ξεχωρίζει από τη μοναδική μάσκα, το νέο silk-chrome φινίρισμα και τις ζάντες 20" που διακοσμούνται από λεπτομέρειες σε χρώμα high-gloss ebony. Επιπλέον, η έκδοση Platinum εξοπλίζεται με φιμέ τζάμια, πίσω πόρτα με λειτουργία soft-close, χαρακτηριστικά φώτα ημέρας μέσα στους matrix LED προβολείς και ράγες οροφής.

Ford Ranger Platinum

Το εσωτερικό του διακοσμείται από δερμάτινες επενδύσεις, υφές από σκούρο ξύλο σφενδάμου και φωτισμό ambient. Ο οδηγός και συνοδηγός κάθονται σε ηλεκτρικά θερμαινόμενα και αεριζόμενα καθίσματα ντυμένα με διάτρητο καπιτονέ δέρμα και κομψές ραφές.

Στο κέντρο του ταμπλό δεσπόζει η οθόνη αφής του infotainment διαγωνίου 12" με τον οδηγό να αντικρίζει μπροστά του έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων. Το Ranger Platinum περιλαμβάνει επίσης ηχοσύστημα την B&O με οκτώ ηχεία, ασύρματη φόρτιση έξυπνων συσκευών και το μόντεμ FordPass Connect που επιτρέπει την ασύρματη επικαιροποίηση πολλαπλών μονάδων μέσω ενημερώσεων λογισμικού Ford Power-Up, οι οποίες μπορούν να βελτιώνουν το όχημα με την πάροδο του χρόνου.

​​Ford Ranger Platinum

Στον τομέα συστημάτων υποβοήθησης και ασφάλειας, η κορυφαία έκδοση Platinum περιλαμβάνει επί της έκδοσης Wildtrack: Active Park Assist με Park Out Assist, Blind Spot Information System με Cross-Traffic Alert και Trailer Coverage, Lane Change Warning & Aid και κάμερα 360°.

Η παραγωγή του νέου Ford Ranger Platinum θα ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2023, με τα πρώτα αυτοκίνητα να παραδίδονται στους πελάτες προς τα τέλη της Άνοιξης του 2023.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube