Νέα Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet [video]

Νέα Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet [video]

Η Mercedes-Maybach παρουσίασε το πρώτο της καμπριολέ.

Μπορεί με την πρώτη ματιά να σας θυμίζει την Mercedes-Benz S65 AMG, αλλά το εικονιζόμενο μοντέλο είναι το πρώτο καμπριολέ στην σύγχρονη ιστορία της Maybach (η 62 Landaulet δεν ήταν φουλ καμπριολέ).

Οι διαφορές σε σχέση με το μοντέλο στο οποίο βασίζεται εντοπίζονται στους διαφοροποιημένους προφυλακτήρες με τα περισσότερα χρωμιωμένα στοιχεία, στα διακριτικά των εμπρός φτερών και φυσικά στους ιδιαίτερους σχεδιαστικά τροχούς 20”.

Ο 6λιτρος V12 BiTurbo εξακολουθεί να αποδίδει 630 ίππους και τα πρώτα 100 km/h έρχονται από στάση σε 4,1”, με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h.

Όπως είναι φυσικό, οι μεγαλύτερες αλλαγές εντοπίζονται στο εσωτερικό. Τα δέρματα είναι κορυφαία ποιότητας και διαθέτουν τον λογότυπο της Maybach, τα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα είναι θερμαινόμενα και κλιματιζόμενα, οι μοκέτες είναι πιο παχιές και στην βάση της κεντρικής κονσόλας διακρίνουμε την σήμανση με τον αύξοντα αριθμό των 300 που θα κατασκευαστούν.

Από πλευράς εξοπλισμού, η Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet διαθέτει στον στάνταρ εξοπλισμό όλα όσα περιλαμβάνει η S65 AMG στον προαιρετικό της. Αυτά που ξεχωρίζουμε είναι οι ειδικά επεξεργασμένες ξύλινες επιφάνειες που αγκαλιάζουν κυριολεκτικά το εσωτερικό, καθώς και το εξαιρετικό ηχοσύστημα της Burmester.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube