Νέα Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet στο L.A. Auto Show [video]

Νέα Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet στο L.A. Auto Show [video]

Η Mercedes-Benz θα αποκαλύψει την ερχόμενη εβδομάδα μια νέα Maybach, βασισμένη στην S-Class Cabriolet.

Η πιο πολυτελής έκδοση της S-Class Cabriolet θα φέρει τα σήματα της Mercedes-Maybach και θα παραχθεί σε περιορισμένα κομμάτια.

Το νέο μοντέλο ονομάζεται Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet, οπότε λογικά ο 6λιτρος V12 biturbo που κρύβεται κάτω από το καπό του αποδίδει σίγουρα περισσότερους από τους 530 PS που βγάζει στην S 600, και ίσως φτάσει τους 630 PS της Mercedes-AMG S 65. Αντίθετα με την αντίστοιχη σεντάν Mercedes-Maybach που έχει μεγαλύτερο μεταξόνιο και μήκος ακόμα και από τη μακριά εκδοχή της συμβατικής S-Class (ενώ υπάρχει και η Maybach Pullman), η Cabriolet δεν διαφέρει σε διαστάσεις από το μοντέλο στο οποίο βασίζεται.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Οδηγούμε τη Mercedes-AMG GT S [video]

Φυσικά, όπως βλέπουμε ήδη από το teaser video που κυκλοφόρησε, η νέα Maybach έχει γερές δόσεις χρωμίου μέσα-έξω, καμπίνα ενδεδυμένη με ακριβό δέρμα, ηχοσύστημα της Burmester και το λογότυπο «1 of 300». Από τις 300 S 650 Cabriolet που θα παραχθούν, πληροφορίες θέλουν τις 100 να προορίζονται για την αγορά των ΗΠΑ. Τις υπόλοιπες μάλλον θα πρέπει να τις αναζητήσουμε στα Ην. Αραβικά Εμιράτα και στο Μονακό.

Η επίσημη παρουσίαση της Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet θα γίνει στις 16 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο του φετινού Los Angeles Auto Show.

Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet. World premiere 16th November 2016. [Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet | Combined fuel consumption 12 l/100km | Combined CO2 emission 272 g/km | http://mb4.me/EfficiencyStatement]

Posted by Mercedes-Benz on Saturday, 12 November 2016


[Πηγή: Mercedes-Benz]

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube