Νέα Mercedes-Benz C-Class: Πρεμιέρα στις 23 Φεβρουαρίου

Νέα Mercedes-Benz C-Class: Πρεμιέρα στις 23 Φεβρουαρίου

Η νέα γενιά του best seller μοντέλου της Mercedes-Benz θα παρουσιαστεί σε «παγκόσμια πρώτη» στις 23 Φεβρουαρίου. Φυσικά, μέσω διαδικτύου...

Η κλεψύδρα μετρά αντίστροφα για την επίσημη αποκάλυψη της νέας Mercedes-Benz C-Class. Το «βαρύ πυροβολικό» των Γερμανών, θα παρουσιαστεί διαδικτυακά -όπως είθισται στη χρονιά του Covid- με την «αφρόκρεμα» των ανθρώπων της Mercedes-Benz να παρευρίσκεται στο πάνελ. Άλλωστε, όταν αναφερόμαστε στην παρουσίαση της νέας C-Class, άπαντες από το στρατόπεδο της γερμανικής φίρμας οφείλουν να δώσουν το παρών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Μόνο με 4κύλινδρα μοτέρ η νέα Mercedes-Benz C-Class!

merca

Αν και μέχρι σήμερα, δεν έχει δημοσιευθεί καμία πληροφορία από τα «κεντρικά» στη Στουτγάρδη αναφορικά με το ποιόν του νέου μοντέλου (πέρα από τις διαρροές), είναι σχεδόν βέβαιο πως η νέα C-Class, θα «δανειστεί» αρκετά σχεδιαστικά αλλά κυρίως τεχνολογικά «καλούδια» από τη ναυαρχίδα της φίρμας, την S-Class. Ειδικά το εσωτερικό θα είναι σχεδόν... καρμπόν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Έκπληξη! Αυτή είναι η νέα Mercedes-Benz C-Class

Η νέα C-Class θα είναι πιο «έξυπνη», πιο αποδοτική και σαφώς... πιο ψηφιακή από την υπάρχουσα γενιά. Επίσης, θεωρείστε ως δεδομένο, ότι η γκάμα των μηχανικών συνόλων θα διαθέτει ήπια υβριδικά χαρακτηριστικά τόσο στις βενζινοκίνητες όσο και στις πετρελαιοκίνητες εκδόσεις, με τις πιο ισχυρές εκδόσεις, να προσφέρονται και σε Plug-in Hybrid.

Πέραν της sedan εκδοχής, η Mercedes, θα παρουσιάσει επίσης και την Estate, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε συγχρόνως και μια All-Terrain έκδοση. Περισσότερα, σε λίγες ημέρες στην παγκόσμια παρουσίαση του μοντέλου.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube