Έκπληξη! Αυτή είναι η νέα Mercedes-Benz C-Class

Έκπληξη! Αυτή είναι η νέα Mercedes-Benz C-Class

Αυτή τη διαρροή η αλήθεια είναι ότι δεν την περιμέναμε τόσο γρήγορα, μιας και η νέα γενιά της Mercedes-Benz C-Class κατεπλάγη πολύ πριν από την παρουσίασή της.

Mercedes-Benz C-Class MY2021

Η νέα γενιά της C-Class πλησιάζει για τη Mercedes-Benz. Και παρόλο που το μοντέλο έχει χάσει τη σημαντικότητά του εις όφελος της GLC, διατηρεί τη σημασία του στην γκάμα της εταιρείας. Ιδίως με τη στέισον εκδοχή του που παραμένει σημαντική σε ορισμένες αγορές της Ευρώπη, όπου οι καταναλωτές εξακολουθούν να αγοράζουν κατά προτεραιότητα στέισον και ύστερα μπερλίνες.

Πρώτη παρατήρηση βλέποντας τη μοναδική φωτογραφία της πηγής: Το εμπρός μέρος αλλάζει ελάχιστα, ακολουθώντας απλώς το σχέδιο που έχουμε ήδη δει στην πρόσφατη E-Class. Αλλά αυτή η γενιά της κατηγορίας C-Class θα αλλάξει πιο βαθιά από ό,τι φαίνεται. Στο εσωτερικό, πρώτα απ’ όλα, με ένα «κόκπιτ» εμπνευσμένο σε μεγάλο βαθμό από αυτό της ολοκαίνουργιας S-Class, με μια μεγάλη κεντρική οθόνη και ψηφιακά όργανα ελέγχου επόμενης γενιάς.

Η άλλη εξέλιξη θα είναι η γενίκευση των 4κύλινδρων κινητήρων, περιλαμβανομένης της έκδοσης AMG C 63 η οποία, σύμφωνα με φήμες, θα εγκαταλείψει το μοτέρ V8 για έναν μικρότερο κινητήρα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube