Νέα ForTwo και ForFour: Νέα teaser videos

Νέα ForTwo και ForFour: Νέα teaser videos

H Smart έδωσε στη δημοσιότητα δύο teaser video από τα επερχόμενα νέα ForTwo και ForFour που θα ντεμπουτάρουν επίσημα στις 16 Ιουλίου.

H Smart, ύστερα από τo teaser-video πριν από τρεις ημέρες, άρχισε να κλιμακώνει την επικοινωνία της για την επόμενη γενιά των ForTwo και ForFour, με μια σειρά από νέα teaser video. Η επίσημη πρεμιέρα αυτού του εμβληματικού αυτοκινήτου πόλης, κατά τις φήμες, θα γίνει στο Βερολίνο στις 16 Ιουλίου και ώρα 18:00.  

Τα ForTwo και ForFour μοιράζονται σε ποσοστό 70% τα εξαρτήματά τους με το επίσης ολoκαίνουργιο Renault Twingo, περιλαμβανομένου του κινητήρα τούρμπο των 900 cc με τα 90 PS και του ατμοσφαιρικού 1.000άρη με τα 70 PS. Αργότερα, μάλλον το 2016, θα υπάρξει και μια έκδοση Brabus με μέγιστη ισχύ 100 ίππων, καθώς και μια ηλεκτρική εκδοχή, όπως άλλωστε και στην υφιστάμενη γενιά.

To ForTwo θα διατηρήσει το μήκος του υπάρχοντος μοντέλου (2,69 m), αλλά θα είναι δέκα πόντους πιο φαρδύ (1,66 m), ενώ το μεγαλύτερο ForFour θα κοντύνει κατά 25,2 cm και θα φτάνει τα 3,51 m (3,59 m το Twingo). Και τα δύο όμως θα διατηρήσουν τη διάταξη κινητήρας πίσω/κίνηση πίσω, με το μοτέρ τους να συνδυάζεται στάνταρ με 5άρι χειροκίνητο σασμάν ή έξτρα διπλόδισκο 6άρι .

Το βιβλίο των παραγγελιών για τα νέα ForTwo και ForFour θα ανοίξουν στις 31 Ιουλίου, με τις πρώτες παραδόσεις να ξεκινούν τον Σεπτέμβριο.  

[Πηγή video Smart]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube