Νέα Ford Mustang Mach-E: Η έκδοση «First Edition» εξαντλήθηκε

Νέα Ford Mustang Mach-E: Η έκδοση «First Edition» εξαντλήθηκε

Η έκδοση λανσαρίσματος της ηλεκτρικής Mustang, η «First Edition», με το που βγήκε προς κράτηση, εξαντλήθηκε εν ριπή οφθαλμού.

Εάν και το βιβλίο παραγγελιών της νέας Ford Mustang Mach-E παραμένει ανοιχτό για τις εκδόσεις Premium και GT, δεν είναι πλέον δυνατή η προεγγραφή για την έκδοση «First Edition» της οποίας η ποσόστωση πιάστηκε ήδη.

Αναφερόμενο λεπτομερώς τις παραληφθείσες κρατήσεις, το Μπλε Οβάλ δήλωσε ότι το 25% της «First Edition» προήλθε μόνο από την πολιτεία της California. Από την άποψη των τεχνικών επιλογών, μαθαίνουμε ότι το 80% των Αμερικανών πελατών επέλεξαν τη «μεγάλη» μπαταρία που έχει μέγιστη χωρητικότητα 98,8 kWh και το 55% την έκδοση με κίνηση σε όλους τους τροχούς. Όσον αφορά τα χρώματα, το γκρι αντιπροσωπεύει το 38% των παραγγελιών, ακολουθούν από το μπλε (35%) και το κόκκινο (27%).

Μέχρι 600 km αυτονομία
Με αποκαλυπτικό ντεμπούτο στο Los Angeles στις 18 Νοεμβρίου, η Ford Mustang Mach-E διατίθεται σε δύο διαμορφώσεις όσον αφορά την ενεργειακή πυκνότητα των μπαταριών της: 75,8 και 98,8 kWh. Αυτή η δεύτερη δίνει αυτονομία κατά WLTP μέχρι 600 km. 

Στην Ευρώπη, οι πρώτες Ford Mustang Mach-E αναμένεται να ξεκινήσουν να παραδίδονται το προσεχές καλοκαίρι ενώ η τιμή, ανάλογα με τη χώρα και το οικολογικό μπόνους ή την επιδότηση, κυμαίνεται από 47 έως 50 χιλιάδες ευρώ. Για την Ελλάδα ακόμα δεν έχουμε τιμή…

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube

Videos από το DRIVE