Νέα Ford Mustang Mach-E: Η έκδοση «First Edition» εξαντλήθηκε

Νέα Ford Mustang Mach-E: Η έκδοση «First Edition» εξαντλήθηκε

Η έκδοση λανσαρίσματος της ηλεκτρικής Mustang, η «First Edition», με το που βγήκε προς κράτηση, εξαντλήθηκε εν ριπή οφθαλμού.

Εάν και το βιβλίο παραγγελιών της νέας Ford Mustang Mach-E παραμένει ανοιχτό για τις εκδόσεις Premium και GT, δεν είναι πλέον δυνατή η προεγγραφή για την έκδοση «First Edition» της οποίας η ποσόστωση πιάστηκε ήδη.

Αναφερόμενο λεπτομερώς τις παραληφθείσες κρατήσεις, το Μπλε Οβάλ δήλωσε ότι το 25% της «First Edition» προήλθε μόνο από την πολιτεία της California. Από την άποψη των τεχνικών επιλογών, μαθαίνουμε ότι το 80% των Αμερικανών πελατών επέλεξαν τη «μεγάλη» μπαταρία που έχει μέγιστη χωρητικότητα 98,8 kWh και το 55% την έκδοση με κίνηση σε όλους τους τροχούς. Όσον αφορά τα χρώματα, το γκρι αντιπροσωπεύει το 38% των παραγγελιών, ακολουθούν από το μπλε (35%) και το κόκκινο (27%).

Μέχρι 600 km αυτονομία
Με αποκαλυπτικό ντεμπούτο στο Los Angeles στις 18 Νοεμβρίου, η Ford Mustang Mach-E διατίθεται σε δύο διαμορφώσεις όσον αφορά την ενεργειακή πυκνότητα των μπαταριών της: 75,8 και 98,8 kWh. Αυτή η δεύτερη δίνει αυτονομία κατά WLTP μέχρι 600 km. 

Στην Ευρώπη, οι πρώτες Ford Mustang Mach-E αναμένεται να ξεκινήσουν να παραδίδονται το προσεχές καλοκαίρι ενώ η τιμή, ανάλογα με τη χώρα και το οικολογικό μπόνους ή την επιδότηση, κυμαίνεται από 47 έως 50 χιλιάδες ευρώ. Για την Ελλάδα ακόμα δεν έχουμε τιμή…

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube